Sivut

14.10.2015

Rakas blogi hunningolla

Nyt on päässyt Uutistoimisto tosi pahasti taas pölyttymään, ellette sitten satu seuraamaan mua instagramissa (@uutistoimistoanselmi) tai snapchatissa (mannaelisa), joissa höpöttelen ja kuvaan paljonkin, koska ne on niin nopeat ja vaivattomat kanavat viestiä kiireenkin keskellä.

Mutta parempi se on vaan raivata nyt todella kiireistä työpöytää sen verran auki, että saadaan heräteltyä henkiin tämäkin blogi loppuvuoden hulinoita varten. Luvassa on nimittäin kaikkea vallan mukavaa, kuten inspiroivaa ja visuaalista silmää kutkuttelevaa nukketeatteria, uunituoreen värityskirjamme esittelyä ja yhden värityskirjan arvonta, sekä tietysti jo perinteeksi muodostunut Uutistoimiston Joulukalenteri ja joulukorttiarvonta! Huisin jännää eikös!

Töitä on tosiaan nyt riittänyt ihan kiireeksi saakka, joka sinällään on ihan positiivinen ongelma. Ei vaan meinaa sitten rahkeet riittää enää mihinkään ylimääräiseen koneella istuskeluun. Mulla on ollut viime aikoina paljon mm kirja- ja esitetaittoa, mutta myös sitten erinäisiä kuvitusprojekteja, joista massiivisimpana tuo aikuistenvärityskirjan kuvitus yhdessä äitini kanssa.
Meneillään olevia projekteja en luonnollisesti voi teille vielä esitellä, mutta tässä pari kuvaa, jotka olen päässyt tekemään.


Tässä on Herra Puukengän ja Neiti Räsytmaton blogin uusi banneri, jonka olen suunnitellut. Siitä tuli itsenikin mielestä vallan mainio ja heidän näköinen. Tavallaan todella juuri tätä päivää, mutta samalla melko ajaton ja avaruudellinen.

 Teen myös paljon muuta kuvitusta ja tässä yksi kuvituksistani syyskuun Vinkki -lehteen
vaan pysykäähän kuulolla ihmiset, sillä tästä alkakoon Uutistoimiston vauhtiviikot ja luvassa on yllämainittujen lisäksi paljon muuta kivaa.


Hyvää yötä!

Anna


1 kommentti:

  1. Jee, mä olenkin odotellut! <3 en tiedä huomasitko, mutta sun blogi oli yksi uusista suosikeistani, kun taannoin blogissani etsin uutta luettavaa :)

    VastaaPoista