Sivut

11.9.2015

Pötköt tulloo!

Se on taas se aika vuodesta kun heijastinasiat alkaa olemaan aika must. Aamut hämärtyy ja niin koulu, -päiväkoti, kuin työmatkatkin tarvotaan piaan pilkkosen pimeässä ja silloin on syytä kyllä olla heijastin jos toinenkin, että ne aamusilmillään tihrustelevat autoilijapolot saisi edes pienen mahdollisuuden nähdä hämärässä vaeltavat matkalaiset.

Tästä on näemmä muodostunut jonkin sorttinen perinne, että syksyllä kehitän aina uuden heijastimen. Viime vuonna mulla oli myynnissä Hapsista ja sitä edellisenä vuonna sydämiä ja tänävuonna jotain aivan muuta, nimittäin Pötköt! Pötköt on valmistettu punomalla kestävästä narusta, jossa on mukana heijastinlankaa. Tämä heijastin kestää siis kovempaakin kulutusta mikä on hyvä juttu, sillä se saattaa tässä huushollissa ainakin joutua vauhtitaaperon kurmutukseen tai pienen hauvan naskalihampaisiin. Annoin tuoreelle kummipojalleni Pötköt-heijastimen vaunuheijastimeksi, jossa se tarpeen vaatiessa taipuu kätevästi myös aina mukana kulkevaksi vaunuleluksi.

Aiemmista heijastimistani tuli myös palautetta, että ne eivät sovi oikein miehille. Pötköt vastaa tähänkin haasteeseen ja Pötköt - heijastinta saa myös miehisemmissä väreissä, kuten musta, harmaa, maastonvihreä, sininen jne.

Itselläni roikkuu Aslan kanssa lenkkeillessä Hapsista -heijastin hupun kärjestä selässä ja lyhyempi malli Pötköt -heijastimesta lenkkilaukussa (kuva alempana). Niilalla roikkuu kanssa vk-haalarin hupussa hapsista, mutta rattaisiin laitettiin Pötköt kiinni. Kun Asla tuosta vähän kasvaa alkaa hän käyttämään myös samalla tavalla punottua heijastin remmiä, jonka hänelle tein...tai jos rehellisiä ollaan, niin kerkesin tekemään jo kolme kun en osannut valita vain kahta väriä, ovat niin herkullisia. Voin esitellä nekin pian täällä blogin puolella, niin innoissani niistäkin olen.

Jos sulla pukkaa heijastintarvetta, niin näitähän syntyy mun näpeissä koko ajan lisää, siispä nakkaa sähköpostiin tiedustelua a.polkutie(at)gmail.com. Hinta olis sellainen kuin 8e/ kpl sisältää postit. Voit myös tiedustella omaa väritoivettasi, tässä kun on murto-osa kaikista värivaihtiksista esillä. Myös Hapsista-heijastinta saa yhä tilattua, jos viime vuonna jäit ilman.

Ei muuta kun turvallisia syysmatkoja!

1 kommentti: