Sivut

14.10.2014

Tahtomisia syyshämärissä

Taas oltiin häissä (mun hääsuorallani järjestyksessään häät 3/4), tällä erää vuorossa oli serkun häät. Niila pikkuinenkin pääsi elämäsnä ensimmäisiin häihi. N oli niin hienosti koko illan, kirkossakin oli kiltisti kuin mikäkin!

Juhlat oli taas oikein tunnelmalliset ja hauskat! Hääpaikka oli sama kuin häissä 1/4, mutta kyllä tuo vuodenaika vaan vaikuttaa kovasti hääpaikkaan, tuntui ihan eri paikalta syyshämärissä. Syysteema toimi oikein kivasti ja nämä olikin ekat syyshäät missä olen ollut. No, teema itsessään on jo erittäin tuttu, kun ensi lauantain häät (4/4) on nyt sitten vihdoin nämä, joissa olen kaasona, joten syyskoristeita ollaan kyllä väännetty illat läpeensä viime viikkoina.

Olen askarrellut super reippaana kuulkaa vaikka ja mitä. Lupaan tehdä oikeen kunnon koristepaketin häistä blogiin, jahka nyt saadaan homma kunnialla pakettiin ensin.  Blogi polo on kyllä ollut hunningolla tämän kiireen vuoksi, mutta kyllä se tästä taas aktiivisemmaksi muuttuu. Olen suunnitellut jo hieman myös blogin joulukalenteria! Eli joulukuussa tulee sitten postausta lokakuunkin edestä, heh.

Ja hei mun blogiarvonta sai mielettömän määrän osallistujia, kiitos kaikille teille ihanille! Suloisia syystunnelmia oli kommenteissanne. Blogiarvonnan suoritan heti huomenna olkaa siis kuulolla kelle kolmelle onnenarpa napsahtaa!

Nyt muutamat kuvat häistä
En muistanut ottaa koko asusta kuvaa, joten tässä mun naaman juhlamoodi, hehe

Juhlien painotuotteiden ulkoasu oli mun veljen käsialaa, samasta puusta ne omput putoilee vai miten se meni..

Purjehdusharrastus näkyi myös hääteemassa <3

Pienen juhla Niilan juhlaeleganssi
1 kommentti:

  1. Häät ovat kyllä ihania juhlia - ja siellä on ollut eräs tyylikäs pikkuherrakin, jonka äidin ja varmasti mummonkin sydän on ollut haljeta ylpeydestä <
    Kiva tuo servettisydän!
    Kivaa syksyn jatkoa ja tsemppiä kaasoilun viimerutistuksiin!

    VastaaPoista