Sivut

22.10.2014

Arkeen töpsötellen

No nyt on häät 4/4 juhlittu ja nuo viimeiset missä olin kaasona olivat myöskin ihan mielettömän onnistuneet. Niistä tulee häärapsa ja askarteluvinkkejä blogiin kyllä, vaan nyt keskityn hetken ihan arkeen ja kotoiluun. Monille teistä on varmaan tässä jo blogivuosien varrella hahmottunut, että olen aika huono vaan olemaan. Jatkuvasti pitää olla jokin prokkis työn alla, mielellään monta.

Toi häähössötyshän oli tällaiselle askartelijalle oikein mainiota aikaa kun koko ajan oli tekemistä. Vaan siinä kerkesi omaan ideajonoon kertymään aika paljon kaikenlaista. Jonon purkamisen aloitin heti maanantaina ja näin syntyä putkahti parissa illassa syystossukat! Nämä ovat ihka ensimmäiset huovutuslangasta pesukoneessa huovutetut tossut, mitä olen tehnyt ja siihen nähden musta ihan somat. Lanka ei riittänyt toisessa tossussa saman kokoisiin raitoihin, mutta eihän sillä värillä ole väliä, kun itse tossut ovat saman kokoiset ja vielä sopivat! Nää on 100% villaa ja siten ihanan lämpöiset. Tossut neuloo/virkkaa todella sukkelaan kun lanka on paksua.

Tossut ovat tehty tällä ohjeella hieman soveltaen: kärki on virkattu eikä neulottu. Kukkakoriste on puuvillalankaa ja napit Tigeristä.
Haluan kokeilla myös näitä kahta ohjetta: tätä ja tätä

Täytynee ostaa myös sitä jarrusukan jarrua kaupasta, niin saa tossukoihin vähän pitoa, ovat melko liukkaat laminaatilla. Tänään kävin hakemassa jo langat seuraaviin. Hehe.

5 kommenttia: