Sivut

30.7.2014

Kesäretkenä Porvoo

Kuten aiemmin kerroin oltiin Niilan kanssa (isukin ollessa Lapissa) Porvoossa käymässä kera enomiesten ja kummitädin. Kierreltiin kaarreltiin kylillä ja tupsahdeltiin herttaisiin paikkoihin: Porvoon vanha kaupunki on kerrassaan hurmaava!

Niilan kummitätylin, eli Lillin äiti olikin suositellut meille kahvilaa nimeltä Helmi ja sinne suunnattiin heti ensimmäisenä aamusumpille. Kahvila oli kaikkien suositusten arvoinen ja sieltä olisi saanut vaikka mitä muhkeita herkkusia, mutta "tyydyttiin" tällä erää suolaisiin vaihtoehtoihin. Feta-parsapiirakka oli ihanata!

Vanhaa kaupunkia kierrellessä vastaan tuli iso liuta söpöjä sisustusliikkeitä, kivoja kahviloita ja rafloja, pikku liikkeitä täynnä kaikkea pientä kivaa, käsityöpuoteja...ah, vaikka mitä! Vanha kaupunki todella yllätti vaikka olinkin siitä paljon kuullut hyvää. Olisi ihanaa mennä viettämään viikonloppu Porvooseen ja asettua majaksi johonkin lukuisissta "guesthouse" tyylisistä yöpaikoista. Ehkä jonain päivänä. Kyllä mä luulen, että tästä lähtien meidän poppoo käy kerran kesässä Porvoossa.

Samalla reissulla käytiin myös Kungsbackan kotieläinpihalla, mutta siitä lisää huomenna!
Tässä fiilistelykuvia Porvoosta.

4 kommenttia:

 1. Porvoo oli varmasti kiva kesäpäivän viettokohde! Tunnelmallisia kuvia...ja tosiaan, siellä aika varmaan kuluisi ihan viikonlopun ylikin :) Tuo kultapilkkumekkoinen "kipsiveistos", IHANA!

  amp

  VastaaPoista
 2. No ihan kuule sua ajatellen ton kuvan tuosta tylleröstä nappasin. Se on kyllä kerrassaan upea.

  VastaaPoista
 3. Joo Porvoo on kyllä aivan ihana! Nyt oli pari kesää taukoa etten siellä käynyt, mutta taas muistin, miksi kannattaa. <3

  VastaaPoista
 4. Porvoo on kyllä kiva kesäkaupunki ja liian harvoin siellä tulee käytyä. Eikä taida tänäkään kesänä enää ehtiä, mutta jospa ensi vuonna;)
  Aurinkoisia päiviä - ja jostain Insta-kuvasta katselin ja ihmettelin, miten Niila on kasvanut hurjasti - vastahan hän syntyi!
  Äidillesi terkkuja♥

  VastaaPoista