Sivut

31.12.2011

Teemaisaa hippaa

Meillä oli tuossa pari viikkoa sitten kaverini Janetin synttärit ja koska ihanalla 80-luvulla ollaan myö tyttöset synnytty, niin mikäs sen luontevampi teema olisi ollutkaan kun kasari! Juhlat onnistui kyllä ihan nappiin. Janet oli nähnyt pienten apureittensa kanssa paljon vaivaa ja kimaltavaa kasaritunnelmaa tarjoilivatkin  jäätävä soittolista, kipakka kasariaiheinen visa ja kasarihenkeen sopiva koristukset. Tarjolla oli myös nostalgiaa makunystyröille tarjoavia herkkusia kuten HubbaBubbaa!
Pakko kyllä antaa myös pienet interaktiiviset aplodit kaikkien puvuille. Teema tuntui olevan kovin rakas monelle, koska pukuihin oli todella panostettu. 
Tämänkaltaisista bileistä ei vaan voi jäädä kellekään muuta kuin hyvä fiilis ja rutkasti hauskoja bilekuvia.  Teemabileet ovat kyllä asia, joka jakaa ihmiset aika lailla kahtia: me heittäytyjä ihmiset, jotka rakastavat pukeutua hömpästi ja heittää vähän herjaa itsestään käyttämällä housuja väärin päin ihan vaan koska se näyttää pöljältä. Ja sitten on ihmiset, jotka kokevat teemaan pukeutumisen aiheuttaman huomion kiusalliseksi tai muuten vaan koko aikuisten pukuleikin ”lasten touhuksi”.  Itsehän rakastan teemabileitä ja usein pukuun tulee panostettuakin ihan paljon.

Tässä muutamia hauskoja ideoita bileitten teemaksi:

 • Häntäbileet: kaikilla osallistujilla pitää olla jonkinlainen häntä. (Nämä bileet haluan itse järkätä).
 • Jätesäkkibileet: bileisiin tullaan pukeutuneena osittain jätesäkkiin tai siitä tuunattuun asuun.
 • Foliohattubileet: jokaisella vieraalla omatekemät foliohatut (taatusti hauskoja kuvia!!) Myös teema ”hassut hatut” tuottaa hyvää tulosta.
 • Ristiin pukeutumishipat: simppelisti naiset pukeutuu miehiksi ja miehet naisiksi (tämä ei liene tiukkapipoisille)
 • Väribileet: Eli bileillä on väriteema, jonka mukaan koko bileet rakennetaan aina pukeutumista ja tarjoamisia myöten.
 • Kalsarikännibileet: Kaikilla osallistujilla on oltava jalassaan miesten pitkät kalsarit. Mitä rumemmat ja kulahtaneemmat sitä paremmat! Parhaat kalsarit poltetaan…ei kun palkitaan!
 • Disney-bileet: osallistujat pukeutuvat Disney -hahmoiksi ja soittolistalla on elokuvien soundtrackeja.
 • Naamiobileet: kaikilla osallistujilla on kasvoillaan joko koko tai puolinaamiot. (Nämä haluan kanssa järkätä). Nämä hippaset sopivat hyvin myös niille ihmisille, jotka eivät liiemin välitä pukeutumisteemasta. Puolinaamion kun askartelee vaikka kangassuikaleesta. 


Ja tässä pari ideaa niille, jotka eivät halua pukuteemaa, mutta huvittaisi silti pitää jokin teema:

 • Ruoka/juoma teemaiset bileet: esimerkiksi itse vietimme kansanopistoaikoina ”Exotic fruit partyt”, joihin osallistujien piti tuoda jokin eksoottinen hedelmä mukanaan maisteltavaksi.
 • Monta oot juonut -bileet: Osallistujien tulee valokuvissa sormilla havainnollistaa monta juomaa on illan aikana nauttinut, myös alkoholittomat lasketaan ja kymmenellä sormella saa kivat hirvensarvet, jos siinä vaiheessa enää muistaa monta on juonut.
 • Nolon musiikin bileet: kaikki osallistujat nimeävät soittolistalle noloimpia musiikkivillityksiään. Allekirjoittaneella tämä voisi olla  esim. Petri Nygårdin - Selvä päivä?
 • Teenager -bileet: tämä teema sopii bileisiin, jossa suurin osa vieraista tuntee toisensa pidemmältä ajalta. Eli bileissä soi teinivuosien suosikkihitit ja seiniä voi koristella teinivuosien valokuvilla ja bändijulisteilla mikäli niitä tallessa jossain varaston nurkassa on. Myös pieni muistia virkistävä visa on helppo järkätä tällä teemalla (nämä bileet oli hurjan hauskat).

-        
Teemoja riittää loputtomiin, joten ei muuta kun seuraavia hippasia miettimään! Millä teemalla sinä olet viettänyt hippasia?
Tässä kuvia kasaribileistämme Janetin siskon Janitan kameralta (otin pienen vapauden muokata näitä kasariteeman mukaisiksi)


Miss Farkku Suomi 1986?

Hubba Bubbaa

Juhlakalu itse ihanassa kreppitukassaan

Oltas vissii kasarin kuumimmat mimmit

Ja Janita ois kyllä messissä!

Makkonen...niin.

99 luftballons?


Punk Baby ja Karpo

Janita ja jumppaohjaajamme Katri ottaa vähän hörppyä

Näin sitä Hubba Bubbaa syödään!


Janet säilytti uskollisen kasarilookin myös ulkovaatteissaan. Mulla ja Repalla vähän nykyisempää rotsia.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi2/1/12 12:55

  Aivan loistavasn ihanat syndet oli miulla! <3
  Kuvat, parhautta! Teemat, parhautta! :D

  VastaaPoista
 2. Ihhihhhiiiii! Hauskaa! Itse vietin vuodenvaihteen gangsterimeiningeissä ja siistiä oli. Laitan blogiin juttua kun vain kerkeän. En ole ehkä vieläkään täysin toipunut koitoksesta...

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä loistokkaat hipat!
  Voi Maana sun hippakuvia odotellessa siis ;)!

  VastaaPoista