Sivut

13.12.2011

Itsenäisyyspäivästäkin on jo viikko...

Näin se aika rientää kun on itselleen haalinut ihan liikaa hommia! Mutta, ettette pääse kuvittelemaan, että olisin jotenkin hiljentämässä blogiani, niin tässä muutamat kuvat meidän itsenäisyyspäivästä.
Sanottakoon myös, että enää viikko ja mulla alkaa koulusta joululoma ja samalla yksi iso koulun ulkopuolinen melko vaativa työprojekti pitäisi olla saatettuna päätökseen. Sitten aion nukkua, tehdä pipareita, ostella joululahjoja, kylpeä, nukkua lisää, lukea kirjaa, löhötä sohvalla, piirrellä luonnoskirjaani, kirjottaa tänne useasti...vaikka ja mitä! Lista “sitten kun mulla on aikaa niin...” alkaa olemaan jo melko pitkä. Huhhuti huijakkaa. Tässä kuitenkin niitä kuvia.

ps. Mun mielestä se Angry birds puku linnan juhlissa oli aivan loistava, sanokoon ihmiset mitä sanoo!


3 kommenttia:

  1. Mieki tykkäsin siitä puvusta! Tuntuu että on saanu olla aika yksin mielipiteensä kanssa. Ihana tuo teidän kisuli <: Niin ja mummin tykkäsi kovasti kortistasi!

    VastaaPoista
  2. Joo en käsitä miten se on saanut noin paljon kritiikkiä? Mitä sillä on väliä, että oli vähän ehkä mainoskikka? Mun mielestä oli ihan mainio mainoskikka ja todellakin piti mennäkin juuri noin. Nyt ainakin herra Rovio sai selkeät kasvot, jotka kaikki tunnistaa. Ja puhututti ainakin. Se oli kaunis puku, ei ainoastaan hauska!

    Ja niin eikö olekin valloittava tuo meidän katti matikainen <3. Pitää olla paitaa, ettei palele, joskin meillä on ilmasto kun tropiikissa täällä kämpässä. Oi ihanaa, että korttini on lämmittänyt mieltä. Heitin juurikin tänään omille mummoille ja mammoille noita postiin :)!

    VastaaPoista