Sivut

22.10.2011

Aihesemmat otettu haltuun!

Meillä oli eilen koulussa seminaaripäivä ja minun kohdalla se tarkoitti sitä, että puntin tutinaa tällä erää aiheutti ”vain” aiheseminaari. Selvällä suomen kielellä tämä tarkoittaa sitä, että minun piti esitellä opinnäytetyöaiheeni opettajille ja kanssaopiskelijoille. Oli melko jännää, mutta koska aiheeni otettiin hyvin vastaan tutinat loppui lyhyeen. Opettajanikin sanoi, että hän näkee minut tulevaisuudessa lastenkirjojen kuvittajana ja on tyytyväinen kuinka me opiskelijat osataan ajatella ammatilliset tekemisemme loppuun asti aina valmiiksi tuotteeksi.Tuli hyvä ja varma mieli. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin työstämään opparia. Laitan semmani materiaalit tähän kuvina, niin voitte työkin rakkaat lukijat kurkata opparini aiheen ja tavoitteet. Ja saa kommentoida ja linkata ideoita tai jos on mielessä hyvää lähdemateriaalia niin kirjojen nimet tai linkit tuonne kommenttikenttään vaan! Ihan varmana laitan tänne teille näytille myös luonnoksia ja muuta mutinaa tässä prosessin aikana, niin pääsette seuraamaan koko hommaa mukanani alusta loppuun. Kiva kun olette mukana! Nyt mukavaa lauantai-iltaa. Täällä sitä vietetään jalat ja tassut pitkänä sohvalla!

(Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi niin näkyy ne tekstitkin helpommin)3 kommenttia:

 1. Nonni, tästä se sitten alkaa, kuten sanoit :) Kiva, että sait yhteistyökumppanin ja ilmeiset mahdollisuudet työn julkaisemiseen! Kyllä nyt odotellaan innolla jatkoa!  amp

  VastaaPoista
 2. Hyvä Anna!
  Alku vaikuttaa lupaavalta ja työsi aihe on tosi mielenkiintoinen. Nyt vaan jännittää, että millaisen tarinan saat kuvitettavaksesi! :)
  Odotan innolla työn etenemistä.
  <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos dyyds. Tämä on kyllä niin inostava aihe ja juttu, että ei muuta kun hommiin!

  VastaaPoista