Sivut

10.4.2011

Odottelua ja odottelua

Tyttölöiset saapuvat noin tunnin päästä Antwerpeniin ja täällä alkaa olemaan jo jännät paikat. Tätä on suoraan sanottuna odotettu koko kevät!  Ihan huippua, oon jo suunnitellut meille vaikka mitä touhua ja mikä parasta PARIISI kutsuu heti tiistaina. Huomenna pitää käydä vähän juna-asemalla tiedustelemassa noista meidän netin kautta ostamista junalipuista, että miten se homma nyt menikään, kun kuvittelin, että juna Antwerpenistä Brysseliin olisi sisältynyt hintaan (näytti ainakin kalliimman hinnan Antwerpen-Paris välille kuin Brussels- Paris), mutta tarkasteltuani junalippuja huomasin, että lippu onkin välille Brussels-Paris. Pitää mennä selvittelee, ettei sitten olla tiistaina aamutuimaan aivan väärässä paikassa ja väärään aikaan.
  Haluan tässä myös linkata teille rakkaat lukijat tällaisen mättömetallilinkin koska rakas Jarkkoseni on miksannut ja äänittänyt kyseessä olevat biisit lopputyönään. Kuunnelkaapa ja ihastelkaa TÄÄLLÄ.
Nyt alan valmistautumaan lähtöön tyttöjä vastaan. Ajattelin mennä ihan apostolin kyydillä kun täällä on niin ihana ilma! Voipi olla, ettei ole aikaa ihan hirveästi päivitellä blogia seuraavina päivinä, mutta koitan nyt aina jotain kuvia tänne heitellä meidän meiningeistä.
Hellurei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti