Sivut

31.12.2017

Vanhaa ja uutta

Vuosi 2017 oli Uutistoimistossa tynkä, jonka varmasti huomasi moni ja jäi kenties kokonaan huomaamatta monelta. On ollut melkoista haipakkaa, mutta se ei ole ollut perimmäinen syy blogin hiljaisuuteen. Syy piilee siinä, ettei tämä Anselmin uutistoimisto ole tuntunut omalta enää pitkään aikaan. Vuosi 2016 oli jo sellaista hieman nytkyttelyä ja 2017 keväällä tapahtui totaali luovutus, vaan siihen on ollut aika kiva syy. Mielessäni on viime keväästä asti kytenyt ajatus tämän blogin hyvästelystä ja uuden paremmin intressejäni palvelevan blogin perustamisesta. Halusin vain valmistella uuden blogin perustamisen kunnolla ja siihen ei ole syyskiireissä ollut aikaa.

Perustin Uutistoimisto Anselmin alun perin 2010 keväällä suorittamaani vaihto-opiskelujaksoa varten, jotta voisin helposti kertoa läheisille, mitä mulle kuuluu. Rakastuin bloggaamiseen niin kovin, että blogi jäi elämään omaa elämäänsä siitä lähtien.

Vaan moni asia on muuttunut sen jälkeen ja haluaisin hieman muuntaa blogin painotuksia ja muutenkin ottaa sellaisen freesin startin uudella nimellä ja pohjalla, joka tottelee käskyjä eikä ole ihan solmussa kaikesta muokkailusta. Siispä tämä on nyt Uutistoimiston viimeinen postaus ja uusi innostunut blogiaika alkaa tikittää osoitteessa http://kuvanmukainen.blogspot.fi/.

Kiitos ihan jokaiselle, ketkä olette näinä vuosina ollut täällä kyydissä ja tottahan toki toivon että mahdollisimman moni teistä hyppäisi kyytiin myös Kuvan mukainen -blogiini.
Siitä  tulee varmasti hauskaa!

Instagramissa olen yhä samalla vanhalla tilillä, mutta sinnekin vaihdan nimeksi @kuvanmukainen

Loppuun hieman kuvia vuodesta 2017. Ne eivät ole aikajärjestyksessä vaan ihan vaan fiiliksiä kuluneesta vuodesta <3. Ihanaa uuden vuoden aattoa kaikille ja pitäkää itsestänne ja toisista huolta.

Tää kiska menee nyt kii!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti