Sivut

9.8.2016

Camalaa

Kaikki täällä tietää, että kevääni oli Kiireinen isolla K:lla. Tänään haluan esitellä yhden aika merkittävän osasyyllisen siihen.

Tätä kaikkea on Camala: postikortteja, julisteita, vauvakortteja, lorupusseja, terapiakortteja jne. Camala on myös minun, veljeni ja äitini (kuvittajia ja graafikoita perhe pullollaan siis) perustama tuotemerkki, jonka syntyä ollaan puuhattu töiden ohessa koko kevät porukalla. 

Camalan liekki on kytenyt meidän rintapielissä jo pitkään, mutta nyt se leimahti, niin että asiat lähtivät lopulta rullaamaan sellaisella palolla, että meitä ei pidätellyt enää mikään. Eikä aikaakaan, kun lahtelaisessa kerrostalokolmiossa tuoksui painomuste: ensimmäinen erä terapiakortteja oli juuri saapunut painosta. Ne oli ihanat ja tuntui mielettömältä, että siinä ne nyt köllötti, meidän ensimmäiset oikeat ja kovin tärkeät tuotteet. Kutkuttava ajatus, että joku niitä käyttää työssään, yksi ihmisten auttamiseksi ja toinen luovan työn ohjaukseen. Millaisia tunteita niillä sanotettaisiin tai millaisia tunnelmia niiden inspiroimina tallentuisi taulupohjiin ja muistikirjoihin? Tällaista työtä olen aina halunnut tehdä! Asioita, joilla on merkitys ja vaikutus.

Terapiakorttien jälkeen ollaankin saatu aikaan vaikka ja mitä, avattu verkkokauppa, painettu hulluna lisää tuotteita ja sometettu sormet sauhuten. Vaan keväällä syntyi myös mulle henkilökohtaisesti kaikkein rakkain ja tärkein tuote tähän mennessä: Vauvan vuosi -kortit. Näistä olen haaveillut jo silloin, kun odotin Niilaa, mutta aika ei ollut vielä kypsä. Kun keväällä tartuin toimeen, oli pakka valmis nopeampaa kuin ikinä olisin uskaltanut toivoa, koska olin miettinyt sitä päässäni niin pitkään. Piirsin kynä sauhuten välillä yötä myöten tuon "lapsukaiseni" parissas ja kun kortit vihdoin saapui painosta meinasi itku päästä. Siinä ne nyt oli odottamassa että pieni vauvani syntyisi ja pääsisin häntä kuvaamaan korttien kanssa. Vauvan vuosi -korteissa on ideana kuvata vauva aina kunkin kortin kanssa kaikkina tärkeimpinä virstanpylväinä ja täyttää hetken yksityiskohdat kortin takana oleviin kohtiin. Tämän jälkeen kuvat teetetään ja voidaan arkistoida kuva-albumiin yhdessä korttien kanssa.

Tätä kaikkea on Camala ja tulette kuulemaan siitä paljon lisää ja varmana nakkaan ihan camalalla arvonnallakin piakoin, he he. Tämä oli vaan tällainen alku esittely tai pintaraapaisu. Camala löytyy myös instagramista ja facebookista.

Nyt kuvia:
2 kommenttia:

  1. Ihanat! Nuo vauvakortit olisivat ihanat, ollapa vielä vauva mitä kuvailla. :) Onnea ja menestystä Camalalle. :)

    VastaaPoista