Sivut

14.8.2015

Katoha kesä!

Täällä ollaan taas alettu pyörittämään arkea niin vauhdilla, ettei paljoo ole kerinnyt työpäivän päälle paikalleen istahtaa. Niilan päiväkoti on alkanut melko mutkattomasti. Nenähän sillä tietty heti niiskaa taas ja aamuisin vielä itkettää ja välillä iltaisinkin kun on niin väsy oudokseltaan päikkyhommista. Pääasia, että päivät ovat sujuneet kuulemma reippaasti laulellen. Kyllä helpottaa äiti polon mieltä kun tietää että toinen viihtyy.

Tällä viikolla ollaan saatu nauttia myös auringosta ja juuri sopivista keleistä. Ihanaa kun illallakin on niin lämmin, että pitkän ja hikisen työpäivän jälkeen voi hilpasta vielä hyväksi toviksi pihalle leikkimään tai lenkkipolulle naapurin kanssa. Kiva että kesä ja lähes hellepäivät nyt lopulta tuli vaikka yleisesti ottaen kannatan vuodenajan mukaista säätä. Elokuussa saa alkaa jo viilenemään, mutta eipä haittaa kyllä yhtään muutamat viikot lämpöä tähän, niin jaksaa sitten taas pitkän pimeän talven.

Tämä kesä kyllä humpsahti ohi niin äkkiä, että ei kerinnyt kissa sanoa vaikkei mitään niin suuria suunnitelmia edes ollut. Olen tehnyt hirmusti töitä ja touhunnut perheen kanssa siellä sun täällä.

Meillä perheessä puhaltaa myös uudet tuulet, jotka syyskuun tullen tuo mukanaan elämäämme jotain hyvin pientä ja jännittävää. Pysykäähän kuulolla niin paljastan hieman tuonnempana, että mitä *salamyhkäistä hihittelyä*.

Nyt oikein mukavaa viikonloppua joka sorkkendeerukselle!

3 kommenttia:

  1. Määpä tiiän jo! Hah! :D T. Hurre

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo pikku suu, kun se on amollaan vaikka mustikkasormet on vielä kaukana :)

    amp

    VastaaPoista