Sivut

7.7.2015

Korttia pöytään

Multa on aiemmin paljon kyselty postikortteja täällä blogissa, joulukorttejahan mulla on useemmalta vuodelta jo tullut, mutta nyt olen putkauttanut maailmaan myös pari isompaa korttia. Instagramin puolella Uutistoimiston toimintaa seuraavat tietääkin jo näistä, mutta kerron nyt täällä muillekin.

Eli mulla on tapana piirtää ja julkaista pieni nopea piirustus joka ilta Instagramissa. Tätä kutsun siellä yöpiirrokseksi ja yöpiirrokset täytti keväällä vuoden. Synttäreiden kunniaksi kasasin vuoden ajalta lempparipiirrokseni A3 kokoiseksi yöpiirrosjulisteeksi, johon yleisöäänestyksellä valittiin pari hahmoa lisää. Teetin julisteet ja arvoin niitä kaksi. Vaan teetinpä kerralla myös kortit. Toinen kortti putkahti ihan vaan ensimmäisen kortin synnyttämän innostukseni jälkimaininkeina. Sen nimi on Rakkauden kesä. Nyt kerronkin teille, että näitä kortteja ja julistetta on mahdollista ostaa myös itselleen! Ihanata eikös! Kortit ovat A5 koossa ja tukevalle kierrätyskartongille painettuja, kääntöpuoli on valkoinen. Yksi kortti maksaa 5e ja kaksi korttia saa 8 eurolla. Juliste, joka sekin on painettu varsin laadukkaalle mattapaperille maksaa 25e. Hinnat sisältävät postituksen. Mikäli näitä mielit itsellesi haalia, niin nakkaa mulle sähköpostia a.polkutie(at)gmail.com.

Pari Rakkauden kesä -korttia lähetin juuri eilen uudelle omistajalle ja toinen niistä päätyy kuulemma hääparille. Tämä ilahdutti minua oikein erityisen paljon.
2 kommenttia:

  1. Mahdottoman nättejä, näistä tulee hyvälle mielelle :D

    VastaaPoista
  2. Ihania!! Ja hieno on korukin herkkuhelmineen! :)

    VastaaPoista