Sivut

2.4.2015

Fifty shades of Pink

Tällä kertaa aion tarinoida teille viime viikonlopun tyttöjenillasta. Olin nimittäin ystäväni tyttöisillä synttäreillä, jopa samassa rakennuksessa kuin pari viikkoa sitten kukkakekkereillä, mutta tällä erää hyvin erilaisten asioiden parissa. Kyseessä oli siis uudessa lahtelaisessa Boutique Mollyssä järjestetty naisten erotiikkatuotteiden esittelyilta synttäritunnelmalla höystettynä. Siinä meitä oli 14 leidiä kaiken kaikkiaan istumassa puolikaaressa kuuntelemassa ja kikattelemassa kuin Iitu, toinen Mollyn yrittäjistä esitteli kaikkea aina makeista vartalokastikkeista erinäisiin pupun, kolibrin ja avaruussukkulan muotoisiin "välineisiin".

Esittely oli rennon rempseä ja juhlaseura parin kuplajuoman vauhdittamana oikein iloista ja riemu raikasi kyllä varmasti ihan käytävään asti. Mahtavaa oli huomata miten avoimin mielin mimmit heitteli kysymyksiä ja hurttiakin huumoria, vaikka moni seurueesta saattoi tuntea vain itse päivänsankarin. Kukaan ei ollut tullut kauhistelemaan tai pyörittelemään silmiään ja esittelyn jälkeen alkoikin monen kännykät laulamaan tekstareita kotopuoleen, että kuinkas paljon sitä rahaa olikaan lupa tänään tuhlata.

Itse esittely oli riittävän huumoripitoinen, mutta kumminkin Mollyn tyyliin söpö ja sievä: Iitu otti aina jonkun tuotteen esille, kertoi miten se pelittää ja mahdolliset aiempien asiakkaitten suositukset ja pisti kiertämään. Siinä sitä istuttiin kuin kanat orrella ihmettelemässä muni... siis tuotteita. Synttärisankarimme oli hoitanut tarjoilupöytään ihanat herkkuset ja ilta kuluikin hujauksessa!

Mollystä siirryttiin Lahden yöelämään, jossa meno jatkui riehakkaana. Oli kyllä sangen virkistävä ilta täynnä naurua monen uuden hauskan naisen seurassa. Kiitos siis kaikki te rohkeet ja rokkaavat mahti mimmit! Voin suositella Boutique Mollya ehdottomasti esim polttari-, synttäri- tai tyttöjeniltapaikaksi. Esittely on ilmainen, jos koko porukan ostokset ylittää yhteensä 200 euroa. Ja sehän ylittyi meillä ainakin ihan hujauksessa.

Suosittelen myös Mollyssä pistäytymistä kaikille, ketkä kynnelle kykenee. Putiikki on niin soma pieni soppi täynnä pinkkejä vempeleitä, meikkejä, pitsiunelmia ja vaikka mitä, että kynnys tupsahtaa sisään on todella matala. Kauppa on siis kaikkea muuta kuin ne epäilyttävät erotiikkaliikket, joiden härskejä näyteikkunoita ei viitsi liiemmin edes vilkaista. Molly on raikas, söpö, asiallinen ja iloinen kaikenlaisten ja kokoisten, näköisten sekä ikäisten naisten liike. FB-sivuillaan Boutique Molly kertoo olevansa "Naisten alus- ja roolivaate, erotiikka- ja hupitavaraliike".

Mollyllä ei vielä ainakaan ole nettikauppaa, mutta hei kyllä tänne kannattaa ajaa vaikka vähän kauempaakin! Kuulin tarinan että vanhempi rouva oli ottanut asiakseen tulla oikein toisesta kaupungista bussilla paikalle, kun oli lukenut Mollystä lehdestä. Putiikki saikin paljon positiivista julkisuutta, kun Finnvera ei myöntänyt heille rahoitusta vedoten eettisiin arvoihin. Käsittämätöntä. Täältä voit lukea enemmän siitä.

Postaus ei siis ole blogiyhteistyö, en hyödy tästä rahallisesti itse, olen vain niin iloinen, että Lahdessa todella pärjää tällainen ihana naistenliike ja rohkea naisyrittäminen! Olé!


Pakko oli nappaa sovituskoppiselfiet rekvisiittoineen! Mollysta saa myös ihan mahtavia naamiaisasuja joka lähöön!

Ostin itselleni näitä ihania meikkejä ja niistä on tulossa oma postaus myöhemmin, olehan kuulolla!
Käsittämätöntä miten söpöjä ja nättejä nämäkin kaikki paketit ja itse tuotteet ovat!

Mollyyn on rantautunut jo ekat pinup- henkiset biksut korkeilla alaosilla - pu pu pi duu! - sanon minä!
2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tuommosessa liikkeessä kehtais just käydäkin ihmettelemässä! Ja tuo tein ilta vaikuttaa aivan mahtavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin on aivan mahtavaa, että on tollai paikka mihin ei todella hävetä yhtään mennä.

      Poista