Sivut

24.3.2015

Väri(nä)

Täällä on ollut melko värikästä menoa taas viimeaikoina. Puuhaa on riittänyt enemmän kuin vuorokaudessa riittäisi hetkiä niitä toteutella ja se aiheuttaa taas lähes fyysisiä tykytyksiä. Välillä päänuppi käy innosta niin kierroksilla, ettei ajatuksista meinaa löytää selkeää päätä eikä häntää. On niin omia projekteja kuin työhommiaa, ammatillisia askeleita ja harrastuksellisia hurmostiloja. Viime viikot paljolti myös uhmakasta taaperoa ja hermostuttavaa hampomista. Tämän kaiken keskellä on ollut hirveen vähän aikaa tylsistyä. Tarvisin tylsistymistä, josta luovuuslabrajohtajatar Tuikkis jo aikojemme alussa puhui. Ajattelinkin, että kun pääsiäinen koittaa, niin vietän kyllä yhden tylsyysruhtinatarpäivän, jolloin maataan Niilan kanssa pitkin lattioita, selataan samaa kirjaa ees taas vailla mieltä ja suuntaa, kävellään pihalla minne ne kengät nyt sattuu viemään, ehkä jopa ympyrää ja syödään pakastevihanneksia. Tai sitten ei tehdä näistä mitään jos ei huvita. Kuhan ei suunnitella. Suunnittelen siis olevani suunnittelematta yhtään mitään.

Sitä ennen kerkiän kuitenkin kertomaan teille päivistäni täynnä suunnitelmia. Menneistä ja vielä tulevistakin. Aloitan heti huomenna kertomalla aivan ihanasta kukkailupäivästä viime viikolta. Olkaapas siis kuulolla. Huomenna mennään Niilan kanssa myös vauvateatteriin (johon myös taaperot saa mennä hei), josta ihan varmana kerron fiiliksiä tulevina päivinä.

Tänään oli taas luovuuslaboratorio ja huomaan, että tämä ilta on muodostunut vakiopostauspäiväksi. Syy on selvä. Labra antaa mulle mielettömän paljon intoa, jopa niin paljon, etten pysty heti menemään nukkumaan vaan kaikki se hurja innostelu tarvitsee tasoitella nakuttelemalla näppäimistöä rytmikkäästi. En ole kuulemma ainoa, muutkin labrakanit ovat huomanneet samat tärinät tapaamistemme jälkeen. Tämän postauksen toinen kuva onkin tämän päivän labrasta, siellä tapahtui värikkäitä asioita, joista saatte kuvia parin viikon päästä seuraavan labran jälkeen.

Nyt hyvää yötä teille jotka yhä valvotte, te jotka luette vasta tämän aamulla teille...hyvempää huomenta!


4 kommenttia:

 1. Jotain tällaista puustia kaipailisin itsellekin! Parin ystävän kanssa ollaan perustamassa dementiaehkäisyterapiaa (koska luova homma ehkäisee ilmeisesti dementiaa), joka kokoontuisi säännöllisen epäsäännöllisesti paskartelun/käsityön/yms. merkeissä aina jonkun luona. Tähän mennessä ei vaan olla saatu aikatauluja kohtaamaan, huokaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa mahtavalta! Mun ystävällä on "käsityö lanit" ja musta se kuulostaa sellaiselta mitä vielä tarvisin elämääni. Kerta kahteen viikkoon kokoonnuttais kimpassa tekemään käsitöitä. <3. Labra toimii kyllä niin mahtavasti kun siihen kaikki syksyllä sitouduttiin. Eli se on joka toinen tiistai ja paikalla olisi suotava olla. Ja on se kyllä niin kiva, ettei sistä suostu missaamaan kuin pakon edessä.

   Poista
  2. Ompelukonelaneja ollaan mietitty naapurin kanssa! Mein poitsuilla on ikäeroa 1,5 kuukautta, joten samoja kaavoja pyöritellään ja molemmat taas pitkästä aikaa lämmittelemässä ompelukoneitaan. :) Kyllä vaan seurassa saa paljon helpommin tehtyä kuin yksikseen. Ja pääsee vähän parantamaan maailmaakin! :P

   Poista
 2. ♥huippu söpöjä kuvia! Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista