Sivut

6.2.2015

Onnellinen Omppustelusta

Kevätväsymys ja hurja työaalto on melko vapaa-ajan murskaava kombo, siispä täällä on elelety hissun kissun viime aikoina. Vaan nyt on sen verran kivoja uutisia, että ne täytyy kiireestä huolimatta päästä täräyttämään ilmoille. Instagram -seuraajani tästä jo jotain tietääkin, mutta nyt vihdoin pääsen kertomaan tänne blogin puolelle asiasta. Sain nimittäin tuossa loppuvuodesta ihan mahtavan työmahdollisuuden, kun Ikasyr -niminen kangaskauppa netissä halusi sunnittelemani kangaskuosin mallistoonsa. No nyt on Omppustelu saapunut tehtaalta ja minullekin toimitettu siitä hyvä pala ja olen lähes sanaton onnesta ja innosta! Niin kivalta se näyttää ja tuntuu. Mun ihka ensimmäinen kangaskuosini. Huh.

Olen esitellyt kangasta ystäville ja tuttaville ja vastaanotto on ollu mieltä ylentävä! Useampi on sanonut jopa että "pakko saada". Musta on kerrassaan ihana ajatus, että kenties ensi kesänä jossain päin Suomea tepsuttelee pieni tyttö paljain jaloin nurmikolla, mekko päällä jonka helmassa hulmuaa mun omppuset.  Iih, pakahdun onnesta.

Mikäli siellä lukijoissa löytyy ompelutaitoisia ja näpit napsaa omppuja kohti, niin Omppustelu löytyy Ikasyri:n verkkokaupasta täältä. Ja jos ompelette Omppustelusta jotain olisi ihan mahtavaa nähdä siitä kuvia, siispä laittakaa ihmeessä tulemaan a.polkutie (at) gmail.com.
8 kommenttia:

 1. Anonyymi6/2/15 12:15

  Aivan iiihana kangas! Miepäs tilasinkin jo :)

  amp

  VastaaPoista
 2. upea kangas! Saatan ehkä houkutella mummon ompelemaan siitä mulle verhot ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Ja onnea!! Voi ihanuus heti äitille pitää tästä vinkata, hän voi mulle sitten taikoa jotain kivaa tästä! Olisko sulla joku idea jo mitä haluaisit että siitä tehtäis? :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana on Omppustelusi - ja minä aloin heti haaveilemaan pöytäliinasta meidän pitkälle pöydälle - sellaisesta, jossa olisi ihania, värikkäitä omppuja;)
  Onnea hurjasti ensimmäisestä omasta kuosista - ja sen voin sanoa, että ei jää tähän!

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tosi kaunista, tätä kyllä täytyy varmasti hankkia :)

  VastaaPoista
 6. Tätä täytyy kyllä tilata! :)

  VastaaPoista
 7. Oh toi on kyllä ihana, harmi kun en oo mikään kädentaitaja :D

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno kangas! Ja onnea uudesta aluevaltauksesta! :)

  VastaaPoista