Sivut

4.5.2014

Leppostellen

Sunnuntait on leppostelun kulta-aikaa! Herättiin tänään ysin pintaan ja käytiin heti ensitöikseen kaik yhes koos aamulenkillä vaunujen kera. Lenkin jälkeen ollaankin sitten vaan lepposteltu. Niila on ottanut painia uuden Lamaze musiikkimustekalansa kanssa, joka voitettiin Oo sielä Jossain Mun -blogin arvonnasta. Kannattaapi kurkata tuo blogi, jos näitä vauva-arjen saloja jaksaa enemmänkin tarkastella, blogissa kun esiintyy usein Niilan ikäinen söpö pikku J!

Niila on kuluneen viikon aikana äkännyt varpaansa oikeen toden teolla ja sehän tarkoittaa vaan sitä, että sukkia saa olla vaihtamassa jatkuvasti, kun herra on läyskyttänyt pikku suullaan edelliset kuolasta ihan märäksi. Hauskaa miten sitä riemua riittääkin kaiken uuden oppimisesta yllin kyllin.

Myös kissat on alkaneet kiinnostamaan Niilaa enemmän ja kenties kissatkin hieman kiinnostuneet Niilasta. Onneksi meidän nakukatit pääsevät tarvittaessa karkuun omaan rauhaansa. Sitä odotellessa, että äiti polo ei saa hetken rauhaa, kun pieni herra N alkaa kiipeämään kissojen perään.

Nyt oikein mukavaa sunnuntaita ja muistakaa leppostella!4 kommenttia: