Sivut

1.9.2011

Kun saapuu syyyyyyys!

Hei syyskuu ja tervetuloa! Olenkin jo hieman sinua odotellut, joten mukavaa kun saavuit.

Nyt ne varmaan jo siellä kuumeisesti miettii, että onko toi sekaisin, mutta en ole. Kesäni oli aivan mahtava: harjoittelu mainostoimisto Vincigatesissa meni todella mukavasti,  vapaa viikonloput ja illat teki kesän vietosta ikimuistoisen kaikkine tapahtumineen ja olenpa saanut myös oman alan hommia, kuten kuvituksia ja taittoja enemmän kuin koskaan aiemmin (siis nämä harjoittelun ulkopuolella ihan omia juttuja). Kaiken kukkuraksi kesä huipentui ja huipentuu kahteen mökkiviikonloppuun, joista ensimmäinen vietettiin Jarkon kanssa kahdestaan heidän vanhempien mökillä ja toinen tullaan viettämään mun tyttötiimin kanssa ensi viikonloppuna Essin vanhempien mökillä. Kummastakin mökkiviikonlopusta saatte tarkemman kuvareportaasin jahka tuo toinenkin viikonloppu ensin tulee vietettyä. Saattaapa olla ehkä jotain yllättävääkin tiedossa, ken tietää! 
Käytiinpä sitten eilen vielä Tallinnassakin velipoikani Antin ja serkkuni Tommin kera. Oli aivan hurjan hauskaa ja myö kolme nauraa käkätettiin enemmän kun hetkeen, oikeen sillä tavalla sydämen pohjasta. Nauraminen tekee kyllä ihmiselle niin hyvää. Täytyy sanoa, että Tallinna taas kerran hieman yllätti minut ihanuudellaan. Se on todella kaunis kaupunki kuhan satamasta malttaa kävellä vähän syvemmälle keskustaan ohi SuperAlkojen ja muiden viinamarkettien. Myö tehtiinkin oikein ihana kävelyretki vanhaan kaupunkiin ja jotenkin mieleeni tulvahti kovasti Belgian muistot. Rakennukset kaikissa väreissään ja suloiset pienet kadut muistuttivat minua hurjan paljon Antwerpenin vanhasta kaupungista. Tuli aika kova ikävä mun Belgian kotiin.
Kierreltiin ja kaarreltiin siis ympäri Tallinnaa ja hieman ostosteltiinkin. Löysin itselleni käsityöläistorilta aivan ihanan mustapunaisen ponchon, jonka aion ottaa mökille nyt mukaan ja kääriytyä siihen syysiltoja tyttöjen kanssa viettelemään.
Poikien ostokset painottuivat lähinnä tuohon alkomahooliin ja namiskuukkeliin laivalta. Itsekin ostin vähän lonkeroa. On se vaan niin paljon halvempaa!
Tämän kaiken kivan jälkeen olen kuitenkin erittäin valmis pimeneviin syysiltoihin Jarkko kullan kainalossa ja ah saan laittaa villasukat jalkaan ja muutenkin tuntuu että syksysin vaatekaappi tuplaantuu, kun voi taas käyttää lömpöisiä vaatteita. 
Tässä saatte vähän kuvamatskua reissusta ja ihan ensimmäisenä kuva mun uudesta syksytukasta:


syötii poikain kaa vähän namii salaa.


Tässä esittäytyy komiat pojat, veljeni Antti ja serkkuni Tommi

Pistin kokoajan pojat poseeraamaan eri kohteissa

Lisää näitä.Oli hymy herkässä tällä maatuskalla

...ja pusukin

Mitä tohon ilmeesee nyt sanois Tommi...

Ihanat pienet katuset kivetyksineen vei sydämeni
takaisin Belgiaan.

Kauniit oli näkymät ylhäältä.

Oli siel sitten myös Shrek

Tervetuloa syksy, I´m ready!

Mysteeri

Käytiin myös pizzalla, nam nam

Pieni nokipoika ja joku patsas..eiku...heh.

Löydettiin sattumalta Pohjoismainen fashion illustration näyttely! Oli hieno.

Mahtavia töitä oli paljon...

Vaan parhaita oli Laura Laineen (mun kuvittaja idoli)
aivan käsittämättömän upeat työt!!

Lopuks viel kärry täyteen mehuu ja kotiin päin!7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Siltikin lempparini on tuo ensimmäinen: SYYStukka!! <3

  VastaaPoista
 2. Onnen pojat ja punatukkai Anselmi :) hehe

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/9/11 21:21

  Voih, Tallinnassa oli selvästi paljon kesämpi kuin täällä konsanaan. Kivoja ja iloisia kuvia!

  amp

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/9/11 14:41

  Vautsi mikä tukka Annna ! Täällä näytti nuo Antsun kauniit rakennukset vieläkin paremmalta kun eilen oli yli 30 astetta ja sininen taivas ! :D Mut ei syytä haikailla, nyt se syksy tuli tännekin. Antwerpen misses Anna.

  Hannake

  VastaaPoista
 5. Voi Hannake, mulla on niin ikävä teitö kahta höpönassua! Ja +30 Antwerpenissä kuulostaa melko ihanalta. Ensi kesänä sitten sinne itseni pöläytän :)!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/9/11 21:35

  Jipii sitten tehdään jotain kivaa :)
  Can't wait !

  VastaaPoista