Sivut

12.2.2012

Uutistoimisto Anselmin ihka ensimmäinen Arvonta!

Vuosi 2012 on sen verran kivasti lähtenyt lukijoiden suhteen liikenteeseen, että ajattelin hieman palkita teitä järjestämällä pikku arvonnan! Ja arvontahan menee aikas lailla näin:




Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikentään a) Mikä on ollut vuoden alun viihdyttävin postaus Uutistoimisto Anselmin blogissa?  ja/ tai b) Mistä haluaisit lukea jatkossa Anselmin uutisoimana?
Muista mainita myös sähköpostiosoitteesi, mistä voin tiedustella postitustiedot, mikäli onni suosii!
Kilpailuaika on 12.2.-24.2.2012 klo 00:00 asti, jonka jälkeen arvonta suoritetaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan kirjoittaa nimellä tai nimimerkillä.

Muista myös tykätä Uutistoimisto Anselmista facebookissa ;) (ei kuitenkaan vaadita arvontaan osallistumiseen) https://www.facebook.com/UutistoimistoAnselmi

En oikeastaan halua suosia bloggaavia lukijoitani antamalla lisäarpoja blogissa mainostamisesta, mutta voithan olla hyvä tyyppi ja tehdä sen silti ;)! Omia blogeja saa muutenkin linkata kommenteihin.

Ja siis PALKINTONAHAN on kahdelle onnekkaalle minun kuvitusprintit kehyksissä (printit julkaistaan ensi viikolla jahka pääsen koululle professionaalien printteriemme pariin ottamaan laatutulosteet, vain parasta teille)! Eli mikäli mielit saada Anna Mannaa seinällesi, niin pistähän kommentoiden! Postitan palkinnoit voittajille vain suomalaisiin osoitteeisiin (eli ulkomailla asuvat lukijat voi osallistua jos taulun saa lähettää teille johonkin suomalaiseen osoitteeseen).

Onnea arvontaan!

Tällaiset kehykset olen hommannut jo teitä varten! Printit tulloo ensi viikolla näytille teillekin.

Mulla itsellä on tällainen printti kehyksissä seinällä.

Ja tämä myös, joskin siitä nyt ei näy kun lakatut kynnet tässä :).

31 kommenttia:

  1. Mie tyksin tästä postatuksesta: http://uutistoimistoanselmi.blogspot.com/2012/01/tyohuoneen-uusi-tulokas.html

    Mut kommentoin myöskin, että jotain kuvitus/taidepohjasta olisi mielenkiintoista nähdä. Kuin myös päiväpostatuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hip Hei! Pipsa avasi arvonta tulen :)! Great! Voi kiva, toi työhuonejuttu onkin saanut kiitosta muutenkin. Eli mun värikäs elinympäristö kiinnostaapi. Päiväpostauksia voisin toisinaan tehdäkin, sillon kun tapahtuu vaikka jotain muuta kun että teen töitä ja olen salilla :D. Kiitos Piiuska, nää oli hyvät :)!

      Poista
  2. Kurkkaus anselmin päivään- postaus oli kiva :) Kaikki missä on ollut piirustelujasi tai muita tekemiäsi kuvajaisia on olleet ilahduttavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei aika hauska kuulla, että toi mun leipälaji, ei piirustusjutut juuri kiinnostaa :)! Neiti Säie, et laittanut sun sähköpostiosotetta, mutta saan sut toki blogisi kautta kiinni. Nice :). Kiitos!

      Poista
  3. Hirveen vaikee sanoa parasta postausta, koska sun blogi on läpeensä niin hauska ja hyväntuulinen. Mutta tykkäsin kyllä tuosta Haastavaa bloggausta -merkinnästä ja sen sinusta kertovista pienistä jutuista. Myös Työhuoneen uusi tulokas oli kivaa luettavaa ja katsottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla, että mun blogi on mieleen :). Tästä saa hyvää vinkkiä kyllä tulevaan bloggauksiin!

      Poista
  4. Piirrusteluja on kiva nähdä :)

    VastaaPoista
  5. Haaste oli hauska, kun ties odottaa oikein kymmenelle päivälle mukavaa luettavaa perätysten! Ja Anselmi, kaikki missä kerrot ja näytät piirrustuksia ja töitäs on parasta. <3 Jotain mitä toivoisin ois vaikkapa lisää Leonia, se kattimus on vielä perin salamyhkäinen. Pitäs kyllä saada tutustumis-visiitti tehtyä :)

    VastaaPoista
  6. No se känniloni-postaus on ollut parasta tässä viime aikoina! (:

    T. Oulu

    VastaaPoista
  7. No mutta kiitti dyyds. Oon aika iloisesti yllättynyt, että nimenomaan nuo piirustelut yms kiinnostaa. Espe, Leonin pesusta on ainakin tuloss apostaus kun seuraava kylpypäivä viikonloppuna koittaa. Sun pitää kyllä tulla tapaamaan Lempukkaa! Tervetulloo koska vaan! Ja Ouluun terkut, että suatanpa heittää taas hyviä ruokaohjeita kehiin joku päivä, kun kerkiää kokkailemaan :)!

    VastaaPoista
  8. Anna, sun kaikkia juttuja on ihana lukea - niistä tulee niin todella hyvälle tuulelle ja raikkaalle mielelle! Mutta, jos mun pakko on valita yksi, niin mukavin juttu oli "Tyttöjen laukut on aina täynnä kummallisuuksia!". Kaikkea kummaa sitä rakkaaseen käs'veskaansa varastoikin! Mun piti ihan tehdä inventaario omaa laukkuuni ja pohjalta löytyi mm. Listerine suuvesi pullo, 6 kpl ponnarilenkkuja (kaikissa oli erivärinen tuppo katkenneita hiuksia kiinni- kummallista)ja StarWars lego-ukkeli.
    terv; "pikku"serkkulikka-Kikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos! Onko siistimpää että laukussa on StarWars leegoukko, en tiedä :D!

      Poista
  9. Moi!
    Tää ei oo kyllä nyt yhtään mun tapaista, mutta pakko myöntää että viimeaikaiset ruokapostailusi on saaneet veden kielelle. Olisin jopa valmis opettelemaan sun johdolla soijasuikaleiden käyttöä ruoanlaitossa, kunhan vaan seuraavan kerran tavataan. :D
    Aivan ihanaa muuten että oot valinnu kultaiset kehykset!!! (Ainaskin siltä ne näyttää.)

    Terveisin Maana

    Ps. Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta Maana ihanaa, että kasvisruoka on lämmennyt mielessäsi pikkuhiljaa :D! Meidän pitää ehdottomasti kokata jotain vegeä kun kohdataan <3. Ja joo kultaiset tuntu paljon kivemmalta kuin hopeiset tai mustat, mitä myös oli tarjolla samassa koossa.

      Poista
  10. Mielestäni Uuden Vuoden kuvakimara oli ehkä hauskin postaus. Täällä on monia mukavia postauksia, mutta ehkä tuo näin äkkiseltään olisi suosikkini! :)

    VastaaPoista
  11. Mukavaa ystävänpäivää! Ei näitä Uutistoimiston postauksia voi laittaa paremmuusjärjestykseen :) Nämä on kaikki niin kivoja ja pirteitä! Hmmm...Tyttöjen laukut oli tosi hauska, Leonin jutut kiinnostaa aina, Antwerpenin kuulumiset tietenkin oli mukavaa luettavaa ja katseltavaa ja kaikki T A I T E I L U T muodossa jos toisessa on silmälle nannaa!

    amp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä nyt näyttää siltä, että yleisesti ottaen piirustelut ynnä muut vie voiton :). Aika hauska homma!

      Poista
  12. Tykkään katsella/lukea taiteiluihisi liittyviä postauksia :) Niitä ehdottomasti lisää!

    VastaaPoista
  13. lempparipostaus on: työhuoneen uusi tulokas
    haluaisin nähdä postauksen jossa gtaiteilet jonkin ja kerrot yksityiskohtaisesti :)

    miljuska_@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tykkään sun kaikista omatekemistä jutuista, niitä jatkossakin! :)

    milana.h@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Hei kiitsa kaikki :) mukavaa kun moni on osallistunut arvontaan ja kertonut arvokkaan mielipiteensä!

    VastaaPoista
  16. Tyttöjen laukut -postaus oli hauska, tunnistin niin itseni siitä. Tykkään lukea kaikenlaisista itsetehdyistä jutuista, kiva kun saa inspiraatiota itsekin tehdä jotain luovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ensu, kiva, että pystyn töilläni inspiroimaan myös muita :)!

      Poista
  17. http://uutistoimistoanselmi.blogspot.com/2012/02/hei-helzinki.html.
    Oli kiva, tosin aika suppea, juttu Helsingin kulttuuritarjonnasta. Olisin lukenut mielellään enemmänkin.
    Muutenkin lukisin mieluusti kaikenlaisesta kulttuuritarjonnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nikoladeus. Juu tuo juttuhan oli työreissusta Helsinkiin eikä niinkään Helsingin kulttuuritarjonnasta, mutta pitääpä tehdä sellainenkin kun kerkiää taas jossain välissä käydä kattomassa muitakin näyttelyitä Helsingissä. Myös Lahden näyttelyistä ja muista voisin kertoilla täällä enemmän, kiitos vinkistä :).

      Poista
  18. Mä tykkäsin siitä "viikonlopun viralliset kaverikuvat" ! Kissat on ihania, mut sä tiedät jo että olen ihan hullunu kisuihin. Sä voisit laittaa lisää hauskoja kuvia teidän eläimistä! Ja kertoa mitä hauskaa ne on taas keksinyt :) Mimistä vois tehdä ihan oman blogin ku se on sit niin hölmö. ;)

    Jos mä voitan ni mun palkinnon voi aina lähettää äitille :D

    T: Hannake :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Hannake, mä meinasin laittaa tohon sääntöihin poikkeuksen, että Suomeen ja Belgiaan voin postittaa, mutta luulen, että se ois aiheuttanut kovin ihmetystä. Eiköhän noi sulle kuitenkin saada jos onni suosii Hannaliinia :)! Ja joo mä kannatan Mimi blogia!! Oisin heti seuraamassa sitä :)

      Poista
    2. awww :) se oliski kiva mutta tulis sulle turhan kalliiksi :)
      Tulen mä sit kesällä viimeistään tai sä tuot sen tullessa jos voitan :D
      Heheh Mimi blogi, sä olisit sit ehkä ainoa ketä lukis ja tietty Angelo :D

      Poista
  19. Minäkin tykkäsin tuosta käsilaukku -postauksesta. Mieluusti lukisin kyllä enemmän omista tuotoksistasi.
    flight@luukku.com

    VastaaPoista