Sivut

25.1.2012

Pakkaspäivän cannelonit

Tänään on ollut kivan kipakka pakkanen ja sillon maistuu ihana lämmin ruoka. Jarkkis “superkokki” Hyytiäinen teki meille tänään ekaa kertaa elämässään canneloneja ja voi pojat oli hyviä! Meni jopa viikon takaisten Saaran pinaattiunelma cannelonien ohi, vaikka nekin oli jumalaisia (sori Saara :D).

Tässä Jarkon ohje canneloneihin:
(varotus, nämä ei ole mitään laihis ruokaa vaan ihan silkkaa herkkua)
(ja äiti, tiedän että luet tän, niin pyydäppä Jarkko kokkaamaan teille tätä joskus)

Täyte:

- Hälsa kök kasvismureketta
- paprikaa
- salsaketsuppia
- mausteet oman maun mukaan

Muut tarpeet:

- prk kolmen juuston kermaa
- 2dl tomaattimurskaa
- juustoraastetta
- canneloneja

*Täytä cannelonit kasvismurekemäyhällä ja asettele uunivuokaan ripirinnan. Tämän jälkeen levitä cannelonien päälle tomaattimurska ja kaada sekaan kolmen juuston kerma. Lopuksi ripottele juustoraastetta koko setin päälle. Paista uunissa noin 20 minuuttia 225 asteessa uunin keskiosassa.

Ja jos sulla on se kuuluisa sopimus pupun kanssa, niin vegemurekkeen voi toki korvata jauhelihalla.

Nami nam! Kuten kuvasta huomaa meikällä ei oo sopimusta pupun kanssa. Pitäis joskus laskea kuinka monta kiloa kurkkua menee viikossa.

Tuliko nälkä? Tais tulla!

Tällasella talvivarustuksella ei piätä palele edes pakkasella!

3 kommenttia:

  1. Tähän en voi sanoa muuta kuin että kyllä, kyllä tuli nälkä!!!

    VastaaPoista
  2. Juu, meille Jarkko vaan kokkailemaan, hyvältä näyttää!

    amp

    VastaaPoista
  3. Namskis, kun vaikuttaa hyvältä.
    Ihanat kuvat täällä.

    VastaaPoista