Sivut

5.4.2011

Terveisiä!

Ajattelin tässä aamulla, että on muutama ihminen kelle erityisesti haluaisin lähettää terveisiä ja mikäs sen parempi keino kun tässä kirjoittaa terveiset sitten!

Terveisiä mummolle!
Kuulin jo tuossa pari viikkoa sitten, että koneesi sanoi kaput, eikä olla nyt voitu soitella skypellä. Toivottavasti pääset lukemaan tämän jossain. Soitellaan pian kun saat uuden koneen.

Terveisiä Marialle, Essille, Mariannelle ja Annille, että alkakaahan jo nyt miettii mikä viikonloppu mentäisi mökille kesällä. Tänä vuonna voitaisi mennä kolmeksi
päiväksi kun viime kesänä jäi väliin. Voitasi myös mennä mahdollisesti meidän mökille, joskin silloin ollaan sidoksissa meidän viikonloppuihin. (Iskä tai Antti jos luette tätä niin lähettäkääpä mullekin se lista niistä saariviikoista). Essi täältä löydät meidän saaren googlesta niin voit nyt kattoa kuinka kaukana silloin veneellä oltiin.

Terveisiä kaikille belgialaisille lukijoille. Olisi kiva tietää keitä teitä on, kun tilastoista näen että Belgiasta on lukijoita (kommenttia rohkeasti). Belgian Hannalle myös terkkusia, tiedän että sinä siellä luet ahkerasti.

Terveisiä myös  Suville Puolaan ja Saaralle Unkariin, näkyy olevan myös ko maista muutamat katselut per päivä, niin oletan, että saatatte olla noiden joukossa, ihanaa tytöt.

Sit tietysti terveisiä ihan kaikille ystäville jotka tätä blogia lukee. On ollut tosi kiva seurata kuinka montaa ihmistä oikeasti kiinnostaa mun reissu ja oleminen täällä. Kyllä lämmittää mieltä.

Nyt voitte itse jättää terveiset kommenttikenttään, kiitos.


10 kommenttia:

 1. Mus,mus kulta <3 -Jarkko-

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/4/11 17:48

  Tietenkin luen ahkerasti _o/
  Nähdään huomenna :)
  T. Hanna banana from Belgium

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/4/11 18:14

  Hih, mummolle välitetään viestit, jos ei itse pääse vielä tätä lukemaan. Koneet on jo ostettu ja asentaja ryhtyy kohtapuolin hommiin :)

  -mammis-

  VastaaPoista
 4. Terveiset takaisin! Ihanaa kun muistat meitä <3 Olispa ihan mahtavaa jos noi mökkihommat onnistuis tänä vuonna paremmin... Ja Lahdessakin haluaisin tulla kesäisesti käymään!

  VastaaPoista
 5. tsi hi
  on pakko ihan joka päivä käydä kurkkimassa jos oisit postannu jotain uutta ja kivaa :D
  T Mari, Hiro ja Ando <3

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos ihanaiset. Kyllä lämmittää mieltä, kun käytte täällä lukemassa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7/4/11 19:40

  Hei!

  Mäkin lueskelen sun kuulumisia, sulla on siellä ihanaa! olet jäänyt niin ankkurin ajoista mieleen:) Aurinkoisia päiviä!!
  -nea

  VastaaPoista
 8. Anonyymi7/4/11 23:36

  Apua, kiinni jäin... Ei vaiskaan, on kiva käydä vakoilemassa mitä sielläpäin maailmaa tapahtuu. Suurkiitokset terkuista, sellaisia sinne takaisinkin!!
  Toivottavasti siellä on kohta samanlainen helle kuin täällä (tänään +28C?!)

  saara

  VastaaPoista
 9. Nea, kivaa, että siekin luet :)! Mennää terdelle joku kerta ku tuun täältä!
  Saara, eilen täällä oli +24 et ei me enää paljoo jäädä :D. Tanorexia on päässyt jo valloilleen.

  VastaaPoista
 10. Hei ANNA, mehän käytiin soutelemassa sitten melkee puolessa välissä! Se oli muuten melkonen souturetki, mutta totta ehkä tuoki ettei ny niin lähellä se teijän mökkisaari ollukkaan..
  Jos saadaan moottori veneen perään kiinni, niin voidaan mennä saletisti käymää sielä vaikka vesiteitsekkin!
  Sinul on Anselmi ihania tekstejä täällä ja nuo omakuvat on ollu todella onnistuneita. Viime tyttömeetingistä on jo kauhian pitkä aika, oottelen kesää kun pääset takas Suomen maalle ja päästään taas kulinarisoitumaan oikein porukalla.
  HA, TANOREXIA valloittaa ;) varo vaan

  VastaaPoista