Sivut

27.11.2012

Joulumieli on hyvä mieli!

Tänään on ollut ilmassa talven tuntua. Aamulla jopa vähän hytisytti, kun piti kömpiä peiton alta pois.  Kävi kateeks kissoja, kun nuo pikku pömppämahat jäi peiton alle lämpöiseen tuhisemaan (kyllä, meidän katit änkee viimeistään aamuyöstä mamman peiton alle, hehe).

Äsken kun tultiin kotiin lenkiltä lumisateesta ja koko rappukäytävä tuoksui naapurin toimesta pipareille tuli itsellekin hurjan hyvä joulufiilis: joulu tosiaan tulee ihan pian! Ihanaa! (Note to self: osta itselle ja Jakkerille suklaajoulukalenteri! Tavallinenhan meillä on jo)

Myös jouluinen Deko, joka tänään postiluukusta kotiin läpsähti, toi ihania uusia ideoita joulukoristeluun ja paketointihommiin. Jakkeri on menossa viikonlopuksi mökkireissulle poikain kanssa, niin voisinpa siinä sitten lauantai-iltana juoda vähän glögiä ja viritellä kotia joulutunnelmiin. Jarkko kilttinä poikana oli siivoillut täällä, kun mä olin Seiniksellä, niin nyt ois kaiketi mun vuoro vähän panostaa. Olen aatellut laittaa ainakin noita ihania joulupalloja roikkumaan ikkunaan siimalla ja voisi sitä jotain muutakin keksiä. Pitää  napata teille kuvia sitten!

Tajusin, että en ole ostanut yhtään joululahjaa vielä, mutta tähän tulee varmaan huomenissa muutos kun lähdetään äiteen kanssa pienelle lahjapyörähdykselle jo päivällä. Tavoitteena olisi löytää ainakin kummitytölle ja sisaruksilleen paketit ja Lahden joulupuu keräykseen paketti tai kaksi. Tuo joulupuu on kyllä niin tärkeä juttu että ansaitsee ihan oman postauksensa vaikka loppuviikosta. Viimevuonna lahjoja oli riittänyt kaikille keräyksen kohteena oleville lapsille ja siitä tuli mahtavan hyvä mieli.

Käytiin Antin kanssa tänään muuten viemässä nuo kortit Päijät-Hämeen löytöeläintalolle ja olivat siellä kovin mielissään. Ihanaa! Kortit tulee myyntiin sekä sinne, että Phesy:n Kissankulman kirpputorille varmasti lähipäivinä. Käykäähän ostamassa, niin saadaan niille mussukoille lisää ruokaa ja muita tarpeellisia juttuja.
Käytiin Antin kanssa kurkkimassa katteja ja voi pojat miten ne oli ihania! Mieli olisi tehnyt kotiuttaa niistä joka ikinen. Muistuttaisinkin että phesy järjestää Joulumyyjäiset tulevana viikonloppuna löytöeläintalolla Jokimaalla, menkää kaikki ihmeessä paikalle, itsekin ajattelin käydä pyörähtämässä. Myyjäisissä myynnissä tietysti kaiken muun ihanan lisäksi  kaikkia kolmea korttia, toivottavasti myyvät niitä hurjat määrät. Olen muuten saanut hirmu hyvää palautetta tästä meidän “tempauksesta” mikä sekin lämmittää mieltä. Ihmiset tuntuu selvästi välittävän tällaisista asioista. Tykkään.

Lämpimin mielin rauhallista iltaa teekupposen seurassa toivottaa:

Anna & kaiken karvainen ja karvaton kompanja

PS. Muistakaa osallistua mun arvontaan tosta yläoikeelta -> palkintona ihania joulukortteja!





13 kommenttia:

  1. Lunta ???
    *nooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva lukea kuulumisia Lahdesta, entisestä kotikylästäni ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei, hauskaa! Lahelaisuus (vaikka ex sellaisuus) on hyvä asia ;)!

      Poista
  3. Jouluisia tunnelmakuvia! Tässähän pukkaa joulumieltä ihan väkisin :)

    VastaaPoista
  4. Mä oon niin joulufiiliksissä myös täällä ! En malttaisi oikeen odottaa. Ens sunnuntaina sytytän jouluvalot ikkkunoihin ja varmaan jotain joululahjaostoksiakin olis luvassa, jes jes jes :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa :)! jouluttelut kehiin ja blogiin sitten kuvia!

      Poista
  5. Mä oon niin joulufiiliksissä myös täällä ! En malttaisi oikeen odottaa. Ens sunnuntaina sytytän jouluvalot ikkkunoihin ja varmaan jotain joululahjaostoksiakin olis luvassa, jes jes jes :D

    VastaaPoista
  6. Hei ihana Anna ja tuhannesti kiitoksia joulukorteista! Kortit saapuivat siis perjantaina, ja tulivat kyllä niin hyvään saumaan, piristivät muuten ihan päin seiniä mennyttä viikkoa kummasti. <3 Ja voi vitsit, niitä oli ihan liikaa, en oikeesti odottanut mitään superlähetystä. :D Kiitos. <3

    Ps. Näin sut ehkä muutama viikko sitten Sykkeessä. Harmi että mulla oli niin kiirus etten ehtinyt moikata (kuinka outoa sanoa ”moikata”, kun ei tunneta :D), mutta sen verran mulla oli aikaa kuitenkin et ehin mainita mun miehelle et ”toi on sit se Uutistoimisto Anselmin pitäjä”, ja ehkäpä osoitin sua sormella. xD

    terkuin, stalkkeri-Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule mittään ja ollos hyvä :)! Kiva kun tuottivat noin iloa viikkoon <3

      Ja joo mut voi kyllä bongata useemman kerran viikossa sieltä Sykkeen ääsmarketista, kun käydään siellä usein ruokakaupassa, se vihannesoasto on siel niin hyvä ja muutenkin kattava valikoima. Ihan hassua, että joku mut tunnistaa jo blogin perusteella :D! Oot meinaan ensimmäinen, joka sen mulle asti tulee kertomaan :D! Hauska juttu! Hihi, kyllä nyt vähän hihityttää. Ja juu tervetuloa vaan huutelemaan ei kannata ihmetellä jos en kuule enkä näe eka mitään ku oon aina niin hössön hössön ku oon kaupassa. Ja millon mitkäkin himakalsarit jalassa sielläkin pyörin ;D! hehe.

      Poista
  7. Ihania joulukuvia

    VastaaPoista
  8. Ihanan tunnelmallisia jouluisia kuvia ♥

    VastaaPoista