Sivut

4.11.2012

Sumuisaa sunnuntaita

Ulkona on koko viikonlopun vallinnut kaamea sumu. Sopii kyllä niin täydellisesti tähän Halloween viikonloppuun. Eikä tuo Walking Deadin kattominenkaan ainakaan vähemmän jännemmäski muuttunut, kun katseli mainostauolla tuota hurjaa sumuista maisemaa.  Harmi, kun kuva on nyt vähän huono, kun sen tuosta ikkunan läpi vaan nappasin.

Sumussa on myös Anna mannan pieni pää. Olen taas unohdellut vähän kaikkea ja ollut muutenkin vähän tööt tööt. Tossa jännittelin Jarkolle tota Paulig kilpailuakin ja siinä luin sääntöjä uudestan, niin huomasin, että eihän niitä finalisteja mitään vielä julkaista, vaan vasta 12.11. eteenpäin. Hupsu minä joudun nyt hetkeksi unohtamaan koko kilpailun ja keskittymään ihan työhön.

Tänään olenkin ahkerasti taas piirtänyt niin, että kaikki mun paksummat tussit sanoi itsensä irti. Pitää huomenna kirmata heti aamusta Suomalaiseen kirjakauppaan ostamaan uusia. Tussit on kyllä niin kalliita, että melkeen kannattaisi tilata niitä jostain nettikaupasta kerralla enemmän (saa vinkata hyviä).
Tulee niin ikävä Belgian ihania artsukauppoja ja niiden mukavampia hintoja!

Vaan nyt taitaa olla aika mennä yöpuulle. Parasta alkavaa viikkoa kaikille!

Terkkusin,

Sumuisten vuorten Anna

2 kommenttia:

  1. Tääl on kans ollu tosi sumusta. Päivällä se katos mut nyt on taas. :)

    VastaaPoista
  2. Sopi todella toi sumu Halloweeniin. Eilen illalla pimeässä ja sumussa lenkkeillessä kaikki harvat vastaantulijat näytti jotenkin super pelottavilta ja yksi niistä oli vielä pitkään mustaan nahkatakkiin pukeutunut mies !!! Huiiiiii :D

    VastaaPoista