Sivut

31.7.2012

Hellepäivien helpotusherkku

Nyt aion esitellä viikon parhaan ja makoisimman uumama-nam!-elämyksen ja sehän on pakastetut viinirypäleet! En ollut aiemmin moisia maistanut, mutta kun kuulin päätin heti kokeilla. Ei muuta kuin kaupasta rypäleitä  ja rypälerasia pakkaseen. Muutama tunti pakkasessa riittää pakastamaan rypäleet jäisiksi, mutta haukattavaksi. Koostumus on ihmeellinen ja muistuttaa hyvin pitkälti mehujäätä. Kerrassaan ihanaa kylmää herkkua, jota voi napostella sormin, mutta joka ei kuitenkaan sotke sulaessaan.

Nämä voisi toimia myös boolissa jääpalojen sijaan! Nams. Taidan napata muutaman lisää.



1 kommentti:

  1. Anonyymi2/8/12 07:40

    Kokeiltiin ja hyviä olivatten :) Kiitos vinkistä!


    amp

    VastaaPoista