Sivut

12.5.2011

Pientä golffaamista

Viime viikonloppu oli Antwerpenissa huikean helteinen ja siitähän tämä likka tykkää!  Rusketusrajat alkaa olee sitä luokkaa et Lahen likat on kateellisia kun reilun parin viikon päästä kotiin täältä pamautan.
  Kaikesta kiireestä huolimatta olisi vääryys olla sisällä koko viikonloppu noilla keleillä, joten lauantaina lähdettiin Hannan kanssa ottamaan naisesta mittaa minigolf radalle. Siellä me puttailtiin kivasti kun mitkäkin. Hanna heitti jopa hole-in-onen siinä ihan jutustelun lomassa. Olisitte nähnyt meidän ilmeet kun Hanna kysyy, että ”mihin se pallo meni?!” Hehe.
   Peli päättyi sitten lopulta 68-64, että aika tasainen matsi (molemmat ollaan tasaisen aloittelijoita, hehe). Diili kun vielä oli se, että voittaja tarjoaa jätskit, niin siinähän oli sitten häviäjänkin helppo hymyillä. Tämä oli kyllä niin hauskaa, että varmana tulee kesällä Lahdessakin käytyä minigolffilla (kuka lähtee mukaan, nyt saa haasta!).
  Sunnuntaina Dageraadplaatsilla oli ulkoilmakirppis, jossa luokkakaverimme Ine oli myymässä tavaroitaan ja lupasin hänelle tulla sunnuntaina visiitille. Nappasin Veerlen mukaani, niin oli vielä kaksin verroin mukavampaa. Kirpparilla oli paljon tavaraa ja mielenkiintoista sellaista. Joku hassu mummo myi action figuureita. Jos olisi löytynyt He-Man niin oisin ostanut, vaan ei onneksi ollut. Velipoikakin sanoi aamulla skypeesä, etten saa ostaa sieltä kirpparilta (enkä mistään muuaaltakaan) enää yhtään mitään, muuten ei saada kuuna päivänä näitä mun kamoja täältä raahattua Suomeen. No ei kerrota kellekään, mutta ostin ihan pikkuriikkisen valokuva-albumin, jossa on kuvia suurmieheistä, pienen pienen.

Alkuviikko onkin sitten mennyt ylläri pylläri kouluhommien parissa. Tuntuu, että aika vaan loppuu kesken. Miten sitä aina osaa itselleen järkätä tällaisen kiireen? Kun ihan tosissaan tuntuu, että olen tehnyt täällä kyllä välillä hommia ihan tylsyyteen asti ja silti nämä hommat ei tunnu vaan loppuvan. Mutta olen kyllä myös huomannut, että teen paljon isompaa projektia kuin moni muu luokkatovereistani täällä.  No onneksi olen kerinnyt nauttia myös kyllä vapaa-ajasta, niin kuin yllämainitusta ja seuraavista kuvista toivon mukaan hyvin välittyy.

Sieltä se pallo tullee!
Suomen golf-lupaus!

Pöks! Hannan vakaa golf-olemus tässä framilla.
Todistusmatskut on tallessa!
Hymy se oli herkässä voittajalla.

Vaan eipä tääkä nyt mököttäny ku sai jäden


Matkalla kirpparille oli ihania orvokkeja.

Ihan muutama muukin ihminen oli pyöristä päätellen
ilmaantunut paikalle.
Veerlen harjaantunut kirppasisilmä bongas selvästi jotain jännää
Lopuks nautittiin terdellä kokikset jäillä, kyllä teki
hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti