Sivut

6.5.2011

Belgian perunat!

Pahoittelen nyt jo et nämä mun kuvapostaukset liittyy nyt näin usein ruokaan, mutta se nyt vaan on tässä maassa aika framilla (mä alan oppii tän).
  Olin siis eilen Aurealian ja hänen poikkiksensa Gertin luona ja Aurelia valmisti meille kotitekoisia aitoja belgialaisia ranskiksia. Täytyy sanoo et oli kyllä yks parhaista ruokaelämyksistä mitä olen täällä syönyt. Emme siis tietenkään mussutelölut pelkkiä ranuja vaan Aurealia (onpa muuten kaunis nimi eikö) teki ihanat alku brushetat , ranskalaisten kaveriksi ihan mielettömän salaatin ja kyytipojaks vähän rosé-skumppaa. Nams nams. Ruuan jälkeen katsottiin sitten pari jaksoa  sarjaa Hustle (mikä sen sarjan nimi nyt olikaan Suomeks) Antwerpenin isoimmalta kotiskriiniltä. Gert kun on katsokaas kohtuu hifistelijä, niin heiltähän löytyy videotykki kotoa. Oli muutenkin tosi kiva rötköttää sohvalla siinä ja nautiskella hyvästä ohjelmasta. Tuli tosi kotoisa olo.
  Tänään kävinkin koululla noutamassa leffaliput, jotka ansaitsin tekemällä pikkuruisen kuvituksen koulumme lehteen. Tosi kliffaa. Oli jo keväällä Veerlen kanssa puhetta, että pitää käydä leffassa, niin jos nyt sitten hänelle leffan tajoisin. Olis niiku sellai heippati-lahja tai jotain. Yh kurjaa ajatella hyvästejä. Eli en mieti sitä vielä.

  Mulla alkaa täällä päivät käymään vähiin mikä lisää huomattavasti tuota koulustressiä. Iaiks! No luotan siihen, että saan kaiken valmiiksi ajallaan. Pitää vaan taas huomenna tehdä kouluhommia. Sen jälkeen voin palkita itseni ihanasti menemällä Hannan kanssa pelaamaan minigolffia ihanan helteiseen ulkoilmaan. Se olis luvannut +27 huomiselle tänne. Ihanaa. Meil on hyvä diili, että voittaja tarjoaa jäätelöt. Loistavaa. Sunnuntaillekin olen jo buukannut ohjelmaa, kun Veerlen kanssa käydään tarkastamassa yks ulkoilmakirppis, jossa luokkakaverimme Ine on myymässä kimpsujaan. Pitää nyt vaan koittaa olla ostamatta yhtään mitään, että saan nämä kaikki kamitsut kannettua kotiin (että älkää ihmiset oikeasti odotelko mittee tuliaisia, ei vaan pysty, tuon itseni jookos?). Nyt kurkkaan tv-kaistalta salkkarit ja satuhäät ja sit jos livahtaisi untenmaille.

Aurelia kokkailee <3

Nom nom.

1 kommentti:

  1. Anonyymi7/5/11 22:17

    Hyvä Anna olet melkke ku turkkusest jo ku toi sun kiäli taittuu ! ;)
    T. Hanna Hemuli

    VastaaPoista