Sivut

11.6.2015

Sisäistä värimaakaria etsimään!

Nytpä pääsen esittelemään teille ehkä kevään hauskimman työn. Sain nimittäin eilen käsiini uunituoreet Positiivareitten Aikuisten värityskirjat, joiden kuvituksesta vastaamme yhdessä kuvittaja äitini Anita Polkutien kanssa! Olen pitkään haaveillut värityskirjan kuvittamisesta ja nyt sain sellaisen tehdä.

Kirjoja on yhteensä kaksi, toisessa on pelkästään äitini tekemiä kuvia ja tässä Aikuisten Värityskirja-huoneentaulut versiossa on minun tekemä lettering, eli käsin piirretty ja koristeltu teksti äitini kuvittamissa kehyksissä. Lopputulos on aivan hykerryttävän kiva, vaikka itse sanonkin! Paperi on mukavan jämäkkää ja väritetyt kuvat voi leikata vihosta irti ja kehystää vaikka tauluksi.

Se, että äidin kanssa jaetaan sama ammatti on mieletön rikkaus. Työnähän tämä kuvittajan arki on itsenäistä ja välillä jopa yksinäistä, mutta äidin kanssa annamme paljon toisillemme palautetta ja ideoita tai muuten vaan sparraamme vai pitäiskö nyt sanoa trendikkäästi, että "creaamme iha huikeit idiksii!" yhdessä. Ollaan siis vähän kuin se ympäriltä puuttuva tiimi toisillemme.  Se, että suonissa virtaa sama luova veri takaa vaan sen, että voi luottaa siihen ettei kumpikaan turhista loukkaannu. Vaan harvoinpa noita erimielisyyksiä tulee, kun visuaaliset mieltymykset on hyvin saman tyyliset.

Onkos sulle tuttu juttu tällaiset aikuisten värityskirjat? Käy ihmeessä kurkkaamassa lisäinfoa täältä. Linkin takaa löydät myös kuvia malliaukeamista ja esittelyvideon.

Vaan nyt tulee teille hyvät lukijat ilouutinen: aion nimittäin tästä hetkestä lähtien pistää arvonnan pystyyn ja arpoa kaikkien osallistuneiden kesken yhden Aikuisten Värityskirja - huoneentaulut kirjan.

Osallistua voit sunnuntaihin 21.6. asti jättämällä kommenttiboksiin kommentin, jossa kerrot sähköpostiosoitteesi ja missä haluisit olla tätä kirjaa värittelemässä.
Lisäarvan saa seuraamalla Uutistoimistoa joko facebookissa tai instagramissa tai olemalla rekisteröitynyt lukija (tuossa oikeella sivupalkissa). Kerro kommentissasi myös monella arvalla olet mukana ja mitä kautta seuraat. Onnea kaikille arvontaan!








43 kommenttia:

  1. Aivan ihana idea! :)
    Haluaisin väritellä omassa rauhassa silloin, kun kaipaa jotain tekemistä mutta ei halua tehdä mitään kovin 'älyllistä' so to speak :D
    alisa.suvanne@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Värittelisin väritys kirjaa lomalla mökillä ja saisin kokemuksen värittämisestä itse,olen suositellut näitä monille asiakkaille ja työyhteisöille..marja.rask@kotiportti.fi
    Kivaa päivää ja aurinkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Takapihalla puolivarjossa valkkari lasi kädenulottuvilla värittelisin kaikilla maailmanväreillä! Ja seuraan facessa, instassa ja bloggerissa!

    VastaaPoista
  4. Ah, tää ois just ihanan rentouttavaa tekemistä vaikka riippumatossa, kun pieni 7kk ikäinen tyttöni on päiväunilla! Hetki omaa aikaa äitille siis ;) osallistun kahdella arvalla, kun seurailen instassa!
    sanna.neuvonen1@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mä RRAKASTAN värityskirjoja! Ja huoneentauluja. Joten tämä olisi aika osuva :) ostelin juuri upouudet puuväritkin. Itse väritän ja tyhjennän sen myötä ajatuksiani usein töiden jälkeen, jossa päivät ovat hektisyyttä ja meteliä täynnä. Usein vain kaivan kynät ja värityskirjan esiin ja annan sekavien ja sotkuisten ajatusteni työpäivän jäljiltä muuttua kauniiksi värikylvyksi paperilla. Olen innostunutkin kehystämään värittelemiäni kuvia, joten olisipa kiva saada värittää tällaisia jo valmiiksi ihan taulun näköisiä kuvia!

    Niin, ja kaiken tämän runoilun jälkeen sanottakoon että olen mukana kahdella arvalla. Seuraan instassa ja luen blogiasi :)
    Ja sähköposti on pakinyman(at)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Värittelisin tuota ihanaa kirjaa keittiön pöydän ääressä samalla kun tytöt värittelevät omia kirjojaan. :)
    Kahdella arvalla mukana, seuraan instassa

    VastaaPoista
  7. Vein tyttärelle ja vävylle värityskirjan lahjaksi ja tietenkin ostin itsellenikin. Omassani on vain perhosia, mutta kyllä mielikuvitus laukkaa. Väritän ja kuuntelen teeveetä, eihän sitä ole pakko katsoa. :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  8. Ihan vain sängyllä pötköttäen tai lämpimien ilmojen saapuessa rannalla, puun varjossa :)

    sanna.viherlehto@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Henkisesti kuormittavan työpäivän jälkeen nollaisin aivot värittämällä tätä aarretta laadukkailla kynillä omassa rauhassa kotona!
    mkivikangas@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Sadepäivänä kesämökin ikkunan ääressä saisivat kirjat väriä.
    2 arpaa, myös fb.
    riitta.kuivalainen(ät)suomi24.fi

    VastaaPoista
  11. Sadepäivänä kesämökin ikkunan ääressä saisivat kirjat väriä.
    2 arpaa, myös fb.
    riitta.kuivalainen(ät)suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Aivan täydellistä lomapuuhaa olisi tuo värittely. Sulla ja äidilläs on aivan ihana työ! Kaikkia ihania kreeaamisjuttuja teille jatkossa :) 2:lla arvalla mukana!

    VastaaPoista
  13. Aina on hyvä hetki värittää ja hieno idea nämä aikuisten värityskirjat. Akateemisesta kirjakaupasta löysin aikuisille suunatun kukka - aiheisen värityskirjan, mutta nyt toivon arpaonnea ja lisää väritettävää.
    maija.varhia@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  14. Värittelisin kotona ruokapöydän ääressä lasten puuväreillä. Kahdella arvalla mukana. minnakn@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Värittelisin kotona ruokapöydän ääressä lasten puuväreillä. Kahdella arvalla mukana. minnakn@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Värittäisin kotona, kun mieli on rauhaton. Rentoutuisin ja saisin keskittyä luomiseen vapaasti! Seuraan instagramissa.

    VastaaPoista
  17. Omalla takapihalla riippumatossa värittelisin! <3 Kyllä siinä mieli lepäisi! :)
    Kaksi arpaa mukana, seurailen instassa @hannamaria_k!
    hanna.kivi@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Niin ihana kirja! Tää on pakko saada. :) Värittelisin näitä sivuja omalla terassilla aurinkoisina päivinä; nauttisin kesästä ja väreistä ja luovuudesta.

    2:lla arvalla mukana, sillä seuraan sun meininkejä bloggerissa ja instassa!

    VastaaPoista
  19. Voi miten kiva arvonta! Vastaus: missä vaan. :) Yhdellä arvalla mukana.

    abackman66 at hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Ihanat, ihanat, ihanat! <3
    Kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana! Tulis tarpeeseen tälle stressierkille :)

    VastaaPoista
  21. Ooh mä rrrrrakastan tällaisia värityskirjoja, Ruotsissa oon hiplannut niitä Mindfullnes-värityskirjoja, ja kuhan palkkis tulee meen ostaa ne KAIKKI! Tääkin on aivan törkeen ihana.
    Itse värittäisin niitä sateisena kesäpäivänä kuunnellen jotain letkeetä musaa, ihan himassa vaan. Missä oon kaikista rauhallisin muutenkin. Seuraan instassa kanssa :) maryihmemaassa ät gmail piste com

    VastaaPoista
  22. Eipä oo kovin montaa viikkoa kun tilasin peräti kaksi Johanna Basfordin IHANAA värityskirjaa. En kyllä tiiä, raaskiiko niitä värittääkään.. :P
    Mutta ehdottomasti hyllyyni mahtuu lisääkin värityskirjoja, joten olen mukana arvonnassa! Luultavasti värittelen ja haaveilen taas kesästä ja kukkasista viimeistään syksyn synkkinä iltoina, teekupposen äärellä :) osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  23. Ainiin unohdin, bloggerissa seuraan ja siksi siis kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  24. Oi ihanuus, nään itteni kesäyönä partsilla värittämässä "vielä yhen kuvan", kun ei malta mennä nukkumaan 😊

    VastaaPoista
  25. Kahdella arvalla mukana, Instagramissa seuraan. Värittelisin takapihalla viltin päällä auringossa loikoillen :) tuija_pajala@yahoo.co.uk

    VastaaPoista
  26. Värittäminen on ihan parasta tekemistä silloin kun tekee mieli piirtää, mutta syystä tai päänsisäinen ideanikkari on nokosilla eikä inspistä tahdo löytyä. Jonkun muun piirtämien kuvien tarkastelu ja henkiin herättäminen saa usein omatkin hanat aukeamaan vähitellen, ja parhaiten se toimii omassa rauhassa teekupillisen äärellä. :)

    Seuraan Instagramissa, siksipä siis kahdella arvalla mukana. epona ( at ) hotmail.fi on osoite josta tavoittaa :)

    VastaaPoista
  27. Voi huokaus kuinka ihania! Juuri tällaisia olen etsinyt! Ensi vuodesta tulossa todella haastava ja näiden avulla saisi suistettua stressin helposti raiteiltaan. Värittelisin näitä olohuoneeni lattialla, jossa on paljon tilaa ja ihana valo.
    Pari vuotta olen jo seuraillut söpöä blogiasi, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Nyt oli pakko!!

    Instassa en ole, mutta kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana. lilli.ohberg@gmail.com

    VastaaPoista
  28. 2 arpaa (Insta)

    Värittelisin tätä mökillä

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Kaksi arpaa tännekin! (insta)

    Ottaisin mökille mukaan ja muina aikoina parvekkeella auringonpaisteessa.

    bloginopso@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Ottaisin kirjan reissuille mukaan. Seurailen kaikkia kolmea kanavaa. =) Sähköpostiani en halua tähän kirjoittaa, mutta saanet yhteyden bloggerin kautta. =)

    instassa sannamarianna

    VastaaPoista
  31. Kirjasen veisin töihin muistisairaille - siellä siitä on iso ilo ja hyöty :)
    Kahdella arvalla mukana (insta ja facebook).
    lankakorisekaisin(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Voi - ihana kirja - ja värittelisin sitä takapihalla keinussa varjon alla tai Sauvon farmilla sadepäivinä.
    Ja kiitos - kiva nähdä Anitankin kuva täällä - terkkuja ihan hirmuisesti <3
    Tottakai kahdella arvalla mukana - seuraan sekä instassa että facessa (ladymess01 (at) gmail.com).

    VastaaPoista
  33. Kutsusin värityskirjoja rakastavan systerin meille ja teekupposen ääressä väriteltäisiin
    Kaksi arpaa mulla
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Värittämisestä onkin kulunut aika pitkä tovi! Pidän kyllä värittämisestä tosi paljon ja pienempänä tulikin paljon väriteltyä :) värittää voisin missä vaan.. :D kotona omassa rauhassa nollata aivot vauvan nukkuessa, rakkaitten siskojen tai äidin kanssa, ulkona auringon paisteessa.. :) kahdella arvalla mukana (insta)
    moonika94@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Kesäpäivien ratoksi mökillä. Vanhat puuvärikynät esille lapsuuden penaalista! laurajheikkinen@gmail.com

    Ihana kirja! :)

    VastaaPoista
  36. Kolmella mukana! Minä varmaan värittelisin lentokoneessa, olisi mukavaa ajanvietettä :D

    VastaaPoista
  37. yksi arpa tea.eveliina@luukku.com ja Suomenlinnan auringossa meren tuoksuissa ♥ !

    VastaaPoista
  38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  39. Itse en oikein ole näistä innostunut, mutta antaisin lahjaksi ystävälle :) Eli voisi kai sitä sitten yhdessä väritellä vaikka takapihalla auringon paisteessa. Yhdellä arvalla mukana
    karicepu(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Rekisteröitynyt lukija mukana kahdella arvalla. Siskon kanssa väriteltäisiin takapihalla lepotuoleissa ja kitattaisiin samalla jääteetä.

    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Olisi ihanaa väritellä parvekkeella kukkien keskellä juoden kahvia aivan omassa rauhassa. Saisi edes hetken omaa aikaa ;)
    marjamark at gmail com

    VastaaPoista
  42. Tuollainen olisi ihanaa stressin lievitystä, olipa paikka sitten mikä vain! Seuraan instassa, joten kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  43. Kahdella arvalla mukana! stormiina.logan at gmail.com

    Meillä on ystävän kanssa tapana mennä abc:lle kahville ja kaivaa värityskirjat esiin jutustelun lomassa. Voisi olla kivaa vaihtelua värittää jotain muutakin kuin Disneyn kuninkaallisia. :D

    VastaaPoista