Sivut

30.4.2015

Oho sehän on Vappu!

Vappu tuli tänä vuonna kovin yllättäen, eikä meillä ole edes mitään varsinaisia vappusuunnitelmia. Olin jo aikaa sitten päättänyt että menen 30.4 Wöyhin keikalle, kun kerrankin tulevat Lahteen. No noin viikko sitten tajusin että kyseinen päivähän on Vappu-aatto. Ihan kiva, että on siis nyt vähän  jotain vappuohjelmaa muka. Niila boy menee mummolaan nukkumaan, kun äiti mamma ja isimies käy kuuntelemassa livemusaa. Siitä onkin jo tovi kun olen viimeksi keikalla ollut. Vähän jopa jännittää.

Mulla on työhommia niin paljon, että muuten vappu menee enemmän ja vähemmän tehokkaissa merkeissä. Yksi urakka olisi myös nyt hoidettavana pikimmiten, nimittäin Niilan vaatteiden nimikointi! Instagramissa Uutistoimistoa seuraavat tietääkin jo, että Niila sai päiväkotipaikan ihan tuosta naapurista!! Olen niin iloinen (vielä en ole ainakaan älynnyt alkaa murehtimaan), ei enää hirmuisen pitkiä yötyörupeamia ja Niilalle paaaljon ikäistään seuraa, ihanaa! Mutta koska keikkailta lähestyy täytyy nyt kirmata suihkuun. Oikein ihanaa vappua kaikille, missä sitä vietättekään!

2 kommenttia:

  1. Tämä on tänään jo toinen blogi minkä huomaan sattumalta tulevan Lahdesta ( Lahesta ) kun ittekin täällä oon. Mukavaa vappua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei hauskaa :D! Lahti on hyvä paikka pienen ihmisen elelellä

      Poista