Sivut

29.9.2014

Syksyinen blogiarvonta

Nyt on jälleen koittanut aika Uutistoimiston odotetun syysarvonnan! Loppuvuosi on tunnetusti porisevien kattiloiden ja kuumien keitosten aikaa ja niinpä arvonnan diy-henkinen palkintosetti on vahvasti keittiöorjentoitunut.
Palkintoja on tällä kertaa kolme:

1. Palkinto: iso pannunalunen, omin kätösin virkattu! Ja neljä magneettinappia, sävy sävyyn tietty!
2. Palkinto: pienempi pannunalunen, sekin omaa tuotosta ja kome magneettinappia.
3. Palkinto: Neljän magneettinapin setti. Magneettinapit olen myös tehnyt itse.

Näihin palkintoihin voit päästä käsiksi jättämällä kommenttiboksiin vastauksen kysymykseen, mikä syksyssä on kliffaa! Lisäarpa napsahtaa, jos olet rekisteröitynyt blogin lukijaksi tuonne oikeelle palkkiin >.

Arvonta-aika on 29.9.-12.10.2014. Osallistukaa ja huikatkaa muutkin osallistumaan! Jos värit ei mätsää omaan keittiöön niin ainahan nämä voi nakata pukinkonttiin vaikka äipälle tai anopille!







47 kommenttia:

  1. Tuo kliffaa sana on minulle ihan uusi, täällä perämetissä kun asustelen :D mutta päättelen et se tarkoittaa jotain hyvää... eli Kynttilät ainakin. Kahdella mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kliffaa=kivaa! Eli oikein kivasti hiffattu tuo kliffa hihihi :). KIva kun heti osallistuit <3

      Poista
  2. Syksyssä on parasta kynttilät, pimeät illat, villasukat, viltti ja sohvan nurkka <3 Mukavaa syksyä opistokaverille! :) t: Pipsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Pipsa hirveen kiva että luet täällä blogia :)! Oikein mukavaa syksyy sinnekin! ihania asioita diggailet syksyssä.

      Poista
  3. Syksyssä on kivaa ruska ja se, ettei ole ulkona kuuma! :) ja kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan ihan täysin tota että ulkona ei oo kuuma. Se on kesän jälkeen vaan niin kivaa kun saa oikeesti vetää ne villasukat jalkaan ja peiton korviin <3.

      Poista
  4. No syksyssä on parasta kynttilät, villasukat ja se että saa haravoida lasten kanssa ison lehtikasan johon sitten hypitään ja juostaan kilpaa. Ja on niin ihanan värikästä ulkona. :)
    Terveiset vaan Haminasta!

    -Satu-

    VastaaPoista
  5. Parasta on ku saa viimein pistää kaikki ihanat neuleet päälle ja koiran kanssa lenkkeillessä ei oo kylmä eikä kuuma kun on semmonen "chilly" ilma :)

    Kaksi arpaa minulle!

    VastaaPoista
  6. Syksyssä on ehkä parasta, että saa olla luvan kanssa kotona. Kun ulkona on märkä ja ikävä ilma niin saa hyvällä omatunnolla kyhnöttää sohvankulmassa. Plussaa on myös, että asunnon lämpötila on inhimillisissä lukemissa. :) Ja kahdella mukana ollaan. :)

    VastaaPoista
  7. Syksyssä "kliffaa" ehdottomasti se, että saa pitää villasukkia ja -puseroita ihan luvan kanssa, ja neulonta-/virkkausinspis iski heti kun kesä oli ohi ^^
    Kahella arvalla oon mukana :)

    VastaaPoista
  8. Oi miten söpöjä! Syksyssä on kivaa se, että pääsee kerrospukeutumaan, ei ole koko ajan hiki, upeat ruskan sävyt ja syksy tuntuu aina uuden alulta jotenkin :) Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  9. Minä kaipaan jo nyt kesän lämpöä ja valoa, joten en ehkä ole paras vastaamaan tähän kysymykseen. :) Mutta onhan syksyssäkin hyviä juttuja. Kuten esim. tietyt tv-sarjat, joulu lähestyy (askartelu, joulu-lehdet jne.).

    VastaaPoista
  10. Kyllä syksyllä luonto puhkeaa väriloistoon, mikään ei ole kivempaa lenkillä käydessä (ja ihastella) kuin nätti viileä keli, aurinko paistaa ja kaunis ruska. Luonto ikään kuin puhkeaa ''syksyn kukkaan'' väreillään :)
    Unohtamatta villasukkia, kynttilöitä (paljon kynttilöitä) ja sohvannurkkaa, missä istua koukku/puikot kädessä <3
    Kahdella arvalla mukana ^_^

    VastaaPoista
  11. Syksy, vaikka onkin märkä ja kylmä on väreineen huikeaa aikaa. Illat ovat pimeitä joten kynttilät saavat osansa. Kyllä syksyn paras osuus on värit kuitenkin :)

    VastaaPoista
  12. Ihanat palkinnot, taas kerran :)
    Syksyssä on parasta pimenevät illat ja katuvalojen loisteessa kimaltelevat sateesta märät kadut. Ruska ja pihlajanmarjat. Aamu-usva auringon noustessa. Villasukat ja kynttilät. Voi pukeutua mahamakkarat peittäviin vaatteisiin ja valkoviini vaihtuu punkkuun :D

    VastaaPoista
  13. Ruskan värit ja se että syksyllä on kivempi pukeutua kuin kesällä ja vähemmän ulkonäkökriiseilyä. Tänä vuonna olen yllättynyt siitä, että myös aamujen kylmyys tuntuu piristävältä. Kyllä se palelu silti vielä alkaa...

    VastaaPoista
  14. Syksyssä on parasta tunnelma, ihana hämärä ja kynttilänvalo. Kahdella arvalla mukana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Syksyssä on parasta luonnon kaunis väritys aurinkoisena päivänä.
    esh66@netti.fi

    VastaaPoista
  16. Syksyssä on kivointa ruskan värit.
    Ihanan väriset palkinnot ja pannunalusia
    meidän kodissamme kaivataan lisää!
    Terveisin Tiina Orimattilasta

    VastaaPoista
  17. Ihania tuotoksia! :) Syksyssä tykkään raikkaasta ilmasta, ruskasta ja syksyn sadosta. Lisäksi on ihanaa, kun illalla nukkumaan käydessä on pimeää, ja peiton sisään voi kääriytyä ilman, että lämpöhalvaus uhkaa :D

    VastaaPoista
  18. Syksyllä ihanaa on luonnon värit, auringonpaisteiset kauniit päivät, tunnelmalliset syyssateet, ja se, että saa pukeutua kaikkiin ihaniin villaneuleisiin. Liityin lukijaksesi eli kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  19. Yhdellä arvalla mukana kun en päässyt kirjautumaan lukijaksi.
    Syksyssä parasta on pimenevät illat, jolloin saa ihan luvan kanssa käpertyä sohvan nurkkaan peiton alle, ja tehdä käsitöitä kaikessa rauhassa. <3

    VastaaPoista
  20. Valokuvauksellisen ihana luonto josta saa hienoja digiotoksia.

    VastaaPoista
  21. Ruska, joka ainakin täällä Rovaniemellä on ollut ihanampi kuin vuosiin, pohjoisemmassa vielä parempi <3

    VastaaPoista
  22. Ääh, nyt mun kommentti karkasi ilman sähköpostiosoittta!! Eli kommentoin ruska/Rovaniemi-kommentin :) paivijs@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Parasta syksyssä on ruska,sadonkorjuu omalta kasvimaalta ja pimeät illat jolloin on mukava lämmitellä oman lämpimän uunin kupeessa. Mukana kahdella arvalla.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Mukana myös 😊
    tiiä.parviainen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. kliffaa sulle.. heh. Syksyssä on kivaa luonnon värit ja tänä vuonna erityisesti kauniit ilmat ja sateettomat päivät. Kiva kun illat pimenee ja voi sytytellä kynttilät ja tehdä käsitöitä ja katsella telkkaria.
    Yhdellä mukana.
    harmaakissa(aT)luukku.com

    VastaaPoista
  26. Värikäs luonto ja happirikkaat ulkoilukelit.

    VastaaPoista
  27. Syksyssä on ihaninta se, että aamut ovat hämärämpiä joten saa paremmin nukuttua kuin kesällä. ;)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kivoja juttuja olet taas tehnyt :-) Syksyssä on parasta se että tuntuu uudelta alulta, kurssit alkavat, sarjat palaa tauolta, joulu lähestyy.. Ja varsinkin kaikki ihanat värit puissa! Ah, ja kuten monet jo mua ennen onkin maininnut, villasukat saa kaivaa taas esille! (vaikka olihan ne kesälläkkin välillä jalassa kun oli viileetä hihi)

    VastaaPoista
  29. Voi käpertyä hyvällä omallatunnolla sohvannurkkaan lukemaan tai katsomaan tv:tä.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  30. Siis mä pyörryn miten paljon näitä kommentteja on jo tullut, ihanaa kiitos kaikki ihanat :)!

    VastaaPoista
  31. pimenevät syysillat, kun voi polttaa kynttilöitä ja kyhjöttää sohvalla viltin alla <3
    leppakerttu7@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mullekin kliffaa on uus sana :D Mutta ainakin ruska, pimenevät illat, viileys helteiden jälkeen ja harrastusten alkaminen kesän jälkeen :)

    VastaaPoista
  33. Hehkuvat värit luonnossa, ehdottomasti villasukat, kynttilät ja takkatuli.

    VastaaPoista
  34. Osaa nauttia taas entistäkin enemmän uudesta keväästä ja kesästä, kun kärsii tämän kylmän ja pitkän ajan yli.
    Mitään muuta hyvää en keksi.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Parasta ovat värit ja pimeys. Vaikka kevätihminen olenkin, on syksyn pimeydessä jotain rentouttavaa, se on vähän kuin pesä mihin käpertyä.

    VastaaPoista
  36. Kliffaa hei Annamanna!!! Luulin, että en löydä mitään kliffaa syksystä, koska sen jälkeen tulee vääjäämättä talvi ja sä tiedät mitä mieltä olen talvesta!!!!! Mutta, hetken mietittyäni löytyi montakin ihanaa aisaa syksyssä, esim. ihana iltapimeys, sirkkuna saan hyvin nukuttua, kun valo ei paista luomien läpi, metsän antimet - sienet ja marjat - kääk, iltapimiästä aamu-usviin, jotka saattavat näyttää joskus hieman pelottaviltakin, mutta niitä on turvallista kurkistella kotoverhojen takaa. Sitä paitsi, syksyllä alkaa taas kaikki harrastukset. Villinä odotan kirjamessuja että pääsen penkomaan syksyn uutuuksia ja ihania vanhoja klassikoita, konserttikausi on alkanut ja sinfoniset sävelet hoitaa korvien väliä ja puikot ja langat saavat kyytiä. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, joulunodotus!!! Meidän kotitonttu, joka asustelee meillä läpi vuoden, on alkanut pilkahdella useammin. Hän on jo kohentanut hiippalakkiaan ja partaakin on siistitty. Se tietää sitä, että joulu alkaa lähestyä - ihanaa. Kotikin alkaa pikku hiljaa pukeutua tulevaa juhlaa varten. Tässä äkkisiltään muutama kliffa syksystä! Haluaisin seurata blogiasi, mutta... mitenhän se tapahtuu??? Ja toivottavasti saan tämän hengentuotokseni julkaistua... hihii, en todellakaan ole tietokoneguru. Nautitaan pirtsakoista syyspäivistä ja ihanista iltapimiöistä! Terv. se toinen punapää

    VastaaPoista
  37. Nam! Kumpparien alla pimeydessä rapisevat kohmeiset lehdet, räkätippa nenänpäässä (siis jos nenäliina on ulottuvilla), tuikut ja liian aikaiset jouluvalot takapihalla ja mummoni pikkukäsin näpräämät villasukat jotka olen tonkinut talvipahvilaatikosta jo elokuussa <3

    terveisin Susu, residenceblah.blogspot.com

    VastaaPoista
  38. kynttilät ja viileä ilma! :)
    arvalla mukana!
    elina_jokitalo (at)luukku.com

    VastaaPoista
  39. Syksy on lempparivuodenaikani! Parasta on uusien harrastusten alkaminen ja syksyn tunnelma!

    miianblogi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  40. Syksyssä on parasta ruska ja aurinkoiset päivät =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Syksyssä on parasta metsälenkin viileässä säässä, auringon vielä pilkahdellessa.
    johannak.penttinen@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Syksy on aina ollut lempivuodenaikani. Parasta tässä ajankohdassa ovat kaunis värimaailma metsässä, alkusyksyn vielä lämpimät, mutta jo pimeät illat, maatuvien lehtien tuoksu, lehtikasoissa ja vesilätäköissä hyppiminen, kun saa virkata uuden syyspipon ja juoda teetä ilman että tulee liian kuuma sekä käpertyä hyvän kirjan tai avomiehen kanssa peiton alle.

    VastaaPoista
  43. Syksyssä on parasta kaikki kontrastit; kuulaat aamut muuttuvat päivän aikana joksikin ihan toiseksi säätilaksi, värit vaihtelevat upeista syvistä väreistä herkkiin pastelleihin, pimeät illat mahdollistavat kivan kotoilun, mutta valoa riittää kuitenkin kivasti vielä ulkoharrastuksiinkin..... Syksy on ihan parasta aikaa.

    VastaaPoista
  44. Syksyllä liikunta maistuu kaikkein parhaimmalle, ilma on happirikasta ja kotiin on kiva palata lenkiltä tai muusta ulkoliikunnasta.
    Mukana arvonnassa.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista