Sivut

6.9.2014

Pastellit & pastillit

Olin viime viikonloppuna ystäväni häissä (tämän vuoden häät 2/4 siis) Seinäjoella ja olihan tunteikas reissu! Tässä pieni lista tunteiluista:
 • tikahtumaisilleen asti menevää iloa ja naurua
 • liikutuksenkyyneleitä kirkon penkissä
 • innostunutta tanssijalan vipatusta
 • hämmästynyttä ihastelua
 • haikeutta ja ikävää katsellessa kaason pientä vauvaa 
 • herkkuhampaan kutkutusta tarjoulupöydän ääressä 
 • ylitse vuotavaa onnea ystävää halatessa
 • lapsekasta riemua juhlahumua fiilistellessä
 Ja tässä oli vaan muutama esimerkki koko päivän tunteiluista. Reissu alkoi jo perjantaina kun useaan otteeseen blogissakin tutuksi tulleet kuviksen flikat (miinus yksi kappale) hyppäsi valtion rautateiden vietäväksi (sitä yhtä kappaletta kohti) suuntana Seinis. Junamatka humpsahti nopeasti ihan hirmuisen käkätyksen saattelemana, ja pian oltiinkin jo hotellilla relaamassa.

Lauantaina piti herätä aikasin, sillä meille oli asetettu tärkeä luottotehtävä Maanan häissä: ilmapallot! Eikä mikään pari hassua ilmapalloa, vaan kaiken kaikkiaan 400 ilmapalloa! Niitä lähdettiin bestmanin ja kumppaneiden avustuksella hoitamaan juhlapaikalle. Eipä siinä nokka kauaa tuhissut kun tämä tiimi pisti heliumpullon laulamaan ja sormet napsaamaan! Parissa tunnissa pallot oli täytetty ja aseteltu pöytiin kimpuiksi, juhlapaikka oli aivan upean näköinen. Maana oli tehnyt hurjan työn häätiiminsä kanssa suunnitellessan kaiken viimisen päälle ja askartelemalla yötä myöten yksityiskohtia juhlaan!

Lähdettiin kipin kapin hotlalle valmistautumaan itse juhlaan. Kirkolle saavuttiin sangen hupaisan taxikuskin kyydissä, joka kehuskeli kuinka sorjia likkoja sitä ollaan. Viimisen päälle herrasmies sanon minä! Kirkossa tilaisuus oli äärimmäisen tunteikas. Itkeä niiskuttelin heti Maanan nähtyäni, niin upea näky tuo morsio oli! Ja jos mahdollista vielä paremmat vetistelyt lähti käyntiin kun sulhon täti lauloi kirkossa juuri vihitylle parille Disneyn Kaunotar ja Hirviö elokuvasta tutun Tyttö Sekä Hän -kappaleen. Ihan mieletön ja niin Maanaa! Kirkon portailla tuore aviopari päästi näyttävästi kaksi kyyhkystä ilmaan ja karautti hääautolla matkaan.

Itse juhlat etenivät hurjan luontevasti ja rytmi ohjelman ja vapaan välillä oli mainio. Ja en tiedä miten olen näin onnekas tänä kesänä, mutta näissäkin häissä puheet olivat aivan loistavia. Tuoreen rouvan isän puhe oli täynnä huumorinhelmiä ja kerrontatapa kuulosti hämmentävän paljon Juha Vuorisen pullopostteilta (SuomiPopin aamuista tuttuja erittäin hauskoja pätkiä, voit kuunnella täältä: KLIK)! Kyllä sai hymyillä niin leveesti ja paljon, että naamaa kramppas jo. Myös kaason & siskon ja bestmanien puheet olivat koskettavia.

Häissä oli niin paljon onnistuneita esityksiä aina yllättävistä lauluesityksistä häätanssin krebaustwistiin, että tämä postaus paisuisi loputtomiin jos kaikesta kertoisin. Näissä häissä oli todella kivaa olla vieraana ja sitä kivaahan jatkui aamukuuteen asti. Kävin kysymässä Maanalta siinä viiden korvilla, että yllättikö, että kuviksen likat on vikat heilujat tanssilattialla. Ei yllättänyt, heh! 

Eräs asia kuitenkin sai kerta toisensa jälkeen leveemmän onnenhymyn mun huulille: Todella moni vieraista kävi kysymässä, että "Oottekos te ny ne Lahden tytöt?" No ollaanhan me! Tämähän tarkoittaa vaan yhtä asiaa: Me ollaan Maanalle niin hirmu rakkaita tyttölöisiä, että se on puhunu meistä suu vaahdossa ympäri Seinäjokea ihan kaikille! Tähän loppuun haluan sanoa Maana, kun kuitenkin tätä luet, että niin säkin olet meille oikeen sellai yks hiton rakas mimmi!

Ja ettei nyt ihan taas mee tunteiluksi vaan, niin kerrottakoon vielä, että yksi Maanan kavereista tuli juttelemaan meidän pöytään ja sanoi, että "te ootte Marian sinkkuelämää porukka!" en tiedä voiko parempaa kohteliaisuutta tällainen tyttöporukka saada. Niin me kyllä ollaan! Se että kuka on kuka jääköön meidän väliseksi ♥.
Siinä niitä palloja nyt on <3
Häänamit - söpöjä, kuinkas muutenkaan!
Vieraille oli värikoodatut ruusuket riippuen kumman puolelta parin tuntee. Printti tässä mun käsialaa <3

Myös pöytä menuihin sain ojentaa auttavan käteni printin suhteen <3

Maanan itse tekemä kimppu! Aivan uskomattoman ihana!
Nää kengät kuulemma tuoksuu purkalle, aivan kerrassaan söpöset!

Ihana Maana ihan isse koko loistossaan <3


5 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa Anselmi, parhaat tytöt ootte! <3 T: Teijän Espe

  VastaaPoista
 2. Apua, meinaa tulla hääkuume kuvia katsellessa, mut en mä halua! Enhän? :D :x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo arvaa vaan kuinka jo omatki juhlat kuumottelis kun myötäelää näitä kavereitten juhlia näin läheltä

   Poista
 3. Annikka, tai no Ripsa6/9/14 21:24

  Siis kirjotin tänne kunnon hehkutuskommentin siitä,miten ihana postaus ihanista ihmisistä,mut sit se katosi kokonaan.No kookospähkinän kuoressa selitettynä: Olette niiiiin ihania mimmejä <3 Ja en malta oottaa meijän seuraavaa tapaamista!

  VastaaPoista