Sivut

17.8.2014

Selätetty perhe

BLOGIYHTEISTYÖ

Kuten kaikki lukijat tietävät, mulla on meneillään pieni suuri elämäntaparemontti ja laihis, josta kerroin blogissa viime viikolla täällä. Laihiksen myötä olen terveellisemmän ruokavalion lisäksi lisäillyt myös liikuntaa arkeeni melko roimastikin. Kun tähän muutokseen ryhdyin mietin kovasti, kuinka kiireinen kotiäiti pystyisi liikkumaan helposti myös kotona, eli kuinka pystyisi käyttämään hyödyksi myös sitä aikaa kun iskämies on töissä, eikä ole mahista karata uimahallille tai salille. Liikunnan pitäisi olla sykettä nostattavaa, helposti aloitettavaa ja mielellään vielä sellaista, joka hauskuuttaisi muksuakin sen verran, että mamma saisi jumpata vaikka edes 10 minuuttia kerralla rauhassa.

Näihin kotiäidin jumppavaatimuksiini vastattiin, kun Selätin® halusi lähteä mukaani tukemaan projektiani! Sain viikko sitten postissa valtavan paketin, josta putkahti Selätin®, Selätin®+ (plus) 48 cm ja kaksi paria käsipainoja. Olisittepa olleet paikalla näkemässä mut: olin kuin muksu jouluaattona, kun innosta höpöttäen hypistelin uusia jumppavälineitäni. Ja mähän en suinkaan ollut ainoa kuka tästä oli mielissään: Selättimen porukka oli selvästi ajatellut kiireisen kotiäidin lisäksi myös vähintään yhtä kiireistä isiukkoa pistämällä pakettiin mukaan tuon isomman Selättimen! Taidettiin siinä hetkessä sopia Jarkon kanssa että näillä aletaan tekemään yhdessä jumpat päivittäin.

Ja niin ollaan tehty lukuunoattamatta tuota migreeniepisodia (silloinkin Jarkko kyllä reippaili selätin viuhuen). Aamuin illoin laulaa täällä selättimet hiljaista hyrinäänsä ja Niila nauraa ja ihmettelee kun mutsi ja faija viuhtoo käsin ees taas ja peput heiluen! Ja onpa sitä Niilakin pääsyt testailemaan Selättimen iloja. Poitsun kun laittaa makaamaan Selättimen päälle ja pyörittelee ees taas, on naurun käkätys taattu!

Mutta ihan vakavasti ottaen täytyy sanoa, että viiko testausta takana ja olen aivan koukussa! Selätin sopii mulle mainiosti, ei paitsi painonpudotusprojektin takia, vaan myös selän hoitoon. Niilan nostelu ja vaipanvaihdot ties missä asennoissa on rasittanut tämän mamman selän aivan juntturaan. Mulla kun on vielä pitkä, helposti hieman notkollaan oleva selkä, niin ei tarvi kovin paljookaan kannella tuota yli kymppikilosta, niin alkaa ristiselässä kolotella. Kaiken kukkuraksi mammiksen päätteeksi mua odottaa taas jo ennestään selän ja hartiat jumittaneet työmaratoonit tietokoneen ääressä. Olenkin päättänyt, että aion pitää työpäivien aikana pari Selättimen mentävää taukoa, niin varmasti vältyn pahimmilta työjumituksilta. Olishan sitä kumminkin kiva olla hyväkuntonen ja selkänen mami myös tulevaisuudessa!

Suosittelen kyllä Selätin®:tä lämmöllä kaikille, kellä vähänkään olisi tarvetta kivalle helpolle ja pienelle liikuntavekottimelle. Tällä vetreytyy selän lisäksi myös mieli kun voi nauraa itselle, kuinka hupsulta sitä näyttää kun tällä veivailee. Käykäähän kurkkaamassa täältä, jos mielitte itsellenne tällaisen hankkia: KLIK! Jokaiselle löytyy omansa: pienempi Selätin on tarkoitettu max 110kg asti ja isompi aina 180kg painoon asti. Isomman halkaisija on kahdeksan senttiä pienempää leveämpi ja siten soveltuu paremmin isomman henkilön käyttöön. Minut yllättikin kuinka jämäköiltä kumpikin Selätin tuntuu käytössä.

Kiitos tuhannesti Selättimen poppoo, olen ikionnellinen, tästä, että lähditte mukaan zemppaamaan!
Lupaan kertoilla tässä viikkojen varrella miten treenit edistyy ja alkaa näkymään. Seuraavaksi aletaan Jarkon kanssa opettelemaan myös kaikkia muita treenejä, joita Selättimellä pystyy tekemään perus twistailun lisäksi. Muistakaapa seurata Uutistoimistoa myös Instagramissa, saatanpa heittää sinne treenikuvia lähipäivinä! Pirtsakkaa sunnuntaita kaikille!

♥: Anna
Kyl on vimosen päälle pinkki meno! Ja sfinxi sukat kuinkas muutenkaan!
Jagge pistää twistaten niin että hiki lentää!

Mitä isot edellä sitä pienet perässä <3


7 kommenttia:

 1. Hauska juttu! Kiva seurata miten kuntonne kohoaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki zemppi oikein tervetullutta! Kiva kun oot seuraamassa, tulee aina parempi zemppi fiilis, kun tietää, että moni oottaa niitä tuloksia näkyväksi :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Ja Selätin on kyllä mahtava vempain, meikäkin suosittelee!

  amp

  VastaaPoista
 3. Hauskannäköinen vempain! Pitää googletella miten se oikeen toimii.

  Sulla on uusi tatuointi, kivan näköinen :-)

  VastaaPoista
 4. Selätin on kätsy, itselläkkin ollut puolisen vuotta.. tosin nyt vähän ollut vähemmällä käytöllä,mutta toimii! :)

  VastaaPoista
 5. Selätin on kyllä ihan huippu! Mulla on ollu sellanen nyt vuoden verran ja on auttanut tällaseen yliliikkuvaan ja muutenkin vaivaiseen selkään tosi hyvin. :) Ja pinkki on pop! Mulla sama väri. ;)

  VastaaPoista
 6. Mä oon kuullut tosta selättimestä pelkkää hyvää, pitäs kai hommata tännekkin kun selkä meinaa mulla aina vähän reistailla. Samalla tulis sitten muutkin hyödyt tosta :)

  VastaaPoista