Sivut

7.8.2014

Laardille kyytiä!

Mietin aluksi että onko tämä nyt yhtään sellainen asia mistä haluan blogissa kirjoittaa, mutta sitten tuumasin, että ketut, tottakai mä kirjotan, kun tää tulee olemaan aika tapetilla tässä nyt seuraavat viikot. Eli tattada taa, täällä alkoi nyt laihishommat! Raskauden jäljiltä vyötäröllä levollisesti köllöttää yhä muutamat kilot ja jo ennen raskautta reisiin liimaantuneen elämänkilot ovat myös tiukkana pysyneet paikoillaan. Vaan ei enää!

Tartuin naapurissa asuvan ystävän haasteeseen kuin härkää sarvista ja nyt me ollaan yhdessä sellaisessakin laihassa laihissopassa, ettei paremmasta väliä. Ens viikolla alkaa sellai 12 viikon rupeama, joka sisältää viikottaista painonseurantaa ja muuta sosiaalista painetta ja siten zemppaa kyllä varmasti ihan älyttömän hyvin.

Tarkotuksena ei oo hullun lailla laskea kaloreita vaan opetella elämään ja syömään niin, että paino putoaa ja sitten joskus pysyy siinä toivotussa lukemassa. Ei mitään pikalaihista, vaan terveellä meiningillä tiputtelua niin, että viikkoon mahtuu mulla ainakin yksi herkkujen suhteen löysempi päivä.

Olen ihan hurjan motivoitunut ja vähän on nyt sellanen pöhinä, että tulostakin alkaa tulemaan. Ekat nestekilot sain jo karistettua ja seuraava mikä lähtee on ihan sitä ihteään, laardista!
Ja ei tässä nyt pelkästään ruokavaliolla kitkuteta kiloja alas vaan oon myös tehnyt ryhtiliikkeen liikuntapuolella ja alkanut taas käymään uimassa. Alkuviikosta oltiin tuon mun laardi-tiimiläisen kanssa uimahallin salilla antamassa alleille kyytiä. Hölkkätreenit jatkuu kanssa ensi viikolla kun nää hirveet helteet helpottaa. Siihen asti juoksen hiki hatussa mummeleitten kanssa uimahallin vesijuoksuradalla. Toisinaan mut voi bongata myös Fiiliksen jumpista, toivon mukaan myös enenevässä määrin ensi viikosta lähtien. On kyllä tehnyt hyvää niin kropalle kuin mielelle päästä taas useana päivänä viikossa ihan omia juttuja tekemään. Pikku breikki vaippa-arjessa tekee aina hyvää.

Ja ne ketkä nyt jo siellä puntit tutisten pohtii että ei suakeli, taas yksi laihdutusblogi, niin ehei, mun blogista ei ole Niilan myötä tullut vauvablogia, eikä tästä nyt tule mitään laihistelublogiakaan. Mun blogi kertoo jatkossakin mun elämästä, johon tällä hetkellä kaiken muun kivan lisäksi kuuluu sekä vauva että laihis. Eli mitään kilotaulukoita en tuu pitämään täällä, mutta varmasti joskus postailen infoa saavutuksista ja jälleen hyvin istuvista farkuista (tästä mä niin haaveilen!). Kiitos jo etukäteen kaikille, ketkä lähtee mukaan zemppaamaan mua, sitä varmana tarvitaan matkan varrella!

16 kommenttia:

 1. tsemppiä elämänmuutokseen. ite vedin keväällä läpi fitfarmin superdietin ja tulokset oli varsin kivoja, painoa putosi 6 kiloa. nyt kesän aikana (jostain kumman syystä ;) ) on terveelliset elämäntavat _hieman_ lipsuneet, joten tarkoitus olisi myös ottaa itteä niskasta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vau mitä tuloksia! Eitks fitfarmit kestä 6viikkoa? Tosihyvin!

   Poista
  2. joo, toi superdietti oli sen 6 viikkoa (siellä on jotain pidempiäkin ohjelmia). melkein pelkästään menin ruokavaliolla, vähän kävin lenkillä, mut en tehnyt todellakaan suurta osaa niistä liikunnoista mitä siihen olis kuulunut.. nyt sais kyllä ruveta vähän ryhdistäytymään, ruokavalio on palannut surkeaan vähän liian helposti..: :D

   Poista
 2. Joojee! Itsellä olisi tarkoitus myös skarpata kunhan viilenee ja mies palautuu töihin, niin saa jotain arkirutiiniakin pystyyn. Eli vinkkejä otetaan mielellään vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, heti tulee lisää tukea, ku muut on kans vähän samas venees. Varmana pistän hyvii vinkkejä blogiin lu slkaa ne omat parhaatjutut täs hahmottumaan.

   Poista
 3. Anonyymi7/8/14 18:20

  Mun oma laardi-reinerini ;) Yhdessä hyvä tulee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä. Viikonloppuna salille laardiakurittamaan!

   Poista
 4. Mulla on vähän samat haaveet, kesän aikana on tullut muutama (köh) kilo kerrytettyä entisten lisäksi ja liikuntamotivaatio on hurja :) ja mikäs sen parempaa vastapainoa pänttäämiselle kuin käydä välillä pyöräilemässä, uimassa ja koiran kanssa metsässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo liikunta on ihan mahtava vastapaino opiskelulle tai mille tahansa stressille. Ei muuta ku juoksujalaksi vaan!

   Poista
 5. Tsemppiä! Juoksemisen kaverina aloitan ensi viikolla salitreenin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dänks! Mun ekasta salitreenista piiitkään aikaan tuli niin lihat kipeeks etteioo tosikaan, mut kyl se tästä taas lähtee!

   Poista
  2. Samaa odotellessa :) Eilen tein Hesarin torstai-liitteestä löytyneen "testaa ylävartalon hallinta" -testin (punnerruksia käytännössä) ja nyt on kädet ihan jäykät :D

   Poista
 6. Tsemppiä sinne! Syksy on ihan parasta aikaa aloittaa jotain uutta ja siitä saa niin hyvän fiiliksen. Aloitettin Angelon kanssa myös pari viikkoa sitten Let's get fit - treenit. Jos menee nappiin niin jouluun mennessä olen hymy huulilla koko ajan. Jaksaa jaksaa Anna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hanna kiitos zempistä ja mahtavaa zemppii myös teille <3. Joskin te ootte hääkuvissaki niinnsuper hyvän näkösii et mitä tosta nyt enää tarvii fitimmäks tulla <3

   Poista
  2. Hehe, kiitos :-) <3

   Poista
 7. Tsemppiä kovasti - kyllä se laardi sieltä sulaa, kun malttaa sulatella;)

  VastaaPoista