Sivut

11.8.2013

Juhlia ja ajatuksia elämästä

Heippis ja hyvvee synnuntaita!

Täällä on taas juhlittu ja isosti! Tällä erää mun isukin lapsuudenkodin sadan vuoden ikää nimittäin. Kyseessä oli siis enemmän ja vähemmän sukujuhlat ja todella mukavat juhlat olikin. Tarjoomiset, puitteet ja kaikki oli (once again) todella hyvin suunniteltu. Isäntäväki alkaa olla jo kuulu näistä todella mukavista "kesteistään".

Juhlien pukukoodi oli "menneet vuosikymmenet ja itsehän olin valinnut pukuni teemaksi 50-luvun.
Omalla kameralla ei ollut "päästävarpaisiin kuvaa" musta, mutta saan varmaan muiden vieraiden kuvia, niin ei jäänyt tämä fiftarimama kokonaan ikuistamatta. Kännykällä kotona napattu räpsy löytyy blogin facebooksivulta.

Ja osa teistä varmaan jo huomasikin, että sen tukka on kynitty. Heh kyllä näin pääsi käymään. Mun piti kasvattaa häätukkaa, mutta tän vauva-asian myötä on yhä enemmän kiteytynyt ajatus, että elämä on juuri tässä ja nyt, eikä siellä täydellisessä tulevaisuudessa jotka kohti kokoajan pyritään. Mun lempi tukkka on aina kuitenkin ollut tämä hieman poikamainen lyhyt, niin tuli tunne, että miksi kasvattaisin hiuksia yhtä ainoaa päivää varten jossain tulevaisuudessa, kun voin nauttia lempitukasta 365 päivää vuodessa. Eikö ole aika avartava ajatus kun jostain se päähän napsahtaa? Kaksi pientä suurta sanaa "tässä & nyt". Mutta juu lopputulos näkyy tuossa alempana. Pistän teille tarkemman esittelyn tulevalla viikolla uudesta mallista.

Pidemmittä puheitta tässä juhlahumustelua:


Mun sedän tekemää pullaa ja tädin tekemää kakkua, kyllä suku osaa! Nams!
Jarkolla on mun Costo Jair-hattu ja ai että kun on passeli ton komiaan kalloon tuo hattu.



Näin paukkuu henkselit velipojan ja Jarkon toimesta.



Puutarhaan oltiin pystytetty valtava juhlateltta ja elokuun pimeneviä iltoja valaisi kivasti lyhdyt.


Nams!






Suomineito Lilli

11 kommenttia:

  1. ihanat hiukset! mullakin hiustyyli vaan lyhenee ja lyhenee, pituutta on aikalailla samanverran kuin sullakin ja on ne vaan ihanat <3 beyoncellakin on! http://instagram.com/p/cvRLljvwz7/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyt on vaan hyvä :D! Ja voi morjens että toi Beyonce näyttää upealta näemmä tukassa kun tukassa.

      Poista
  2. Ihanat juhlat! Kävin kurkkaamassa sun pukua FB:n sivuilta, ja magee on!

    Olen ihan täysin samaa mieltä ton tukka jutun kanssa. Kaikki kauhistelee kun käyn parturissa lyhentämässä koko ajan. "etkö aio kasvattaa pitkäksi häihin?? nyt on jo liian myöhäistä". Miksei morsiamilla voi olla lyhyet hiukset? Ihme juttu :-)
    Tosi mageet hiukset, mä fanitan enkä valita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta <3. Ja sä olet kyllä just yks niitä ihmisiä, kenen pää on tehty lyhyelle tukalle :)! Ajetaan me tätä lyhyiden hiusten ilosanomaa, joka ei ole vain poikien oikeus :D hehe.

      Poista
  3. Hei apua kun on ihania sormuksia ! En yleensä ole mitenkään sormustyyppiä mutta tuo esim missä on L - kirjain,jotenkin ihanan yksinkertainen mutta nätti!! Mistäköhän mahtaa olla peräisin ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Ihalin sitä eilen muutenkin kun kameran linssin läpi ja on kuulemma Ginatricotin kesäalesta :).

      Poista
  4. Hihhih! Henkselikuva sai hymyn huulille :) Meillä on ensiviikonloppuna bileet, niissä on viiskytluvun teema. Saas nähdä miltä näytän, ei ole ihan omin tyyli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noilla meijän perheen henkselipojilla meinaa olla sellai vaikutus noin muutenkin :D. Teemajuhlat on siitä parhaita, että saat olla hetken jotain ihan muuta mitä yleensä olet :)!

      Poista
  5. Ihania tuollaiset juhlat! Sun juhlatyyli oli myös aika makea.

    Yhdyn myös täysin tuohon hiusfilosofiaan, vaikka itse häitä varten kasvattelinkin tukkaa. Sen jälkeen kuitenkin tulin siihen tulokseen, että vaikka henkisesti koen olevani pitkätukkainen, niin käytännössä hermot eivät riitä sellaisen kuontalon hoitamiseen. Ja onhan pitkä ja suora tukka aika tylsäkin, kun leikkauksia on vaikka millaisia jänniä. Parastahan tukassa on se, että se on varsin uusiutuva luonnonvara. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikkainen :)! Jänniä nämä tukka-asiat!

      Poista
  6. Voi että sulle sopii hyvin lyhyt tukka! Ittellä ollut pitkä reuhka vaikka miten pitkään, mutta en malta leikata, vaikka lähtee päivittäin järki sen kanssa. Ihailen rohkeuttasi leikata hiuksesi, tukkasi aivan ihana ja sinun näköisesi! :)

    VastaaPoista