Eli oltiin tuossa reilu viikko sitten Jakkerin kanssa meidän kaveripariskunnalla viettämässä maukasta "tapas goes cross kitchen" -iltaa. Naposteltavaa oli kyllä jos jonkin sorttista, eikä kuvia tullut otettua edes ihan kaikesta, kun pukkasi niin paha runsauden pula.
Kuulin muutama viikko sitten veljeltäni ja tyttöystävältään mahtavan reseptin helppoon salsapapu-dippiin (Antin anopin siskon resepti tais olla kyseessä) ja pakkohan se on näin suaketin hyvä pistää kiertämään! Teinpä siis sitä meidän tapas-iltaankin. Ja kyllä teki kauppansa! Kaikki tykkäsi kovasti.
Jotta työkin pääsette maistelemaan, niin tässä tulee ohje:
Tarvit:
- iso purkki salsaa
- purkki valkoisia papuja (tai jauhelihaa)
- purkki tuorejuustoa
- juustoraastetta (noin 150g/pss)
Ota uunivuoka ja tee sille seuraavat toimenpiteet:
- Levitä vuuan pohjalle tuorejuusto tasaiseksi kerrokseksi lusikalla.
- Sekoita erillisessä astiassa pavut ja salsa ja kaada seos uunivuokaan.
- Ripottele päälle juustoraastetta tasaisen kiva kerros.
- Paista uunissa 200 asteessa kunnes juusto päällä on kunnolla sulanut.
- Anna jäähtyä 5 min ennen tarjoilua.
Dippi syödään siis nacholastuilla kauhoen suoraan uunivuoasta ja HUOM! tämä ei oo mitään siistiä hommaa, mutta sitäkin hauskempaa! Eli servettejä kattaukseen eikä savetitkaan olisi varmaan huono idea. Tämän kanssa tarjoiltavaksi sopii ihanasti raikkaat hedelmät kuten viinirypäleet tai melooni palaset. Pistäkään kommentoiden jos kokeilette, että mitä piditte. Mä ainakin aion tarjoilla tätä seuraavissakin hipoissa.
Mukavaa viikonloppua kaikille :)!
Hyvätlä näyttyyää ja kuulostaa :)
VastaaPoistaMmmm kuulostaa huippuhyvältä!! Ehkä ihan pakko teesiä huomenna! :D
VastaaPoistaSuosittelen lämpimästi, tää se on super nannaa!
VastaaPoista