Sivut

19.4.2017

Testi-ihmiset

Heipparallaa!
Kevät etenee, lumet alkaa olla muisto vain (varokkin takatalvi jos rynnit tänne Lahen perukoillekin) ja mulla alkaa kevään ensishokki helpottaa. Arki on rullaillut kiireen ympärillä ja ollaan puuhailtu poikien kanssa perus juttuja. Toki otettiin myös kunnon oksutautirupeama kevään kunniaksi, mutta sitä hirvitystä en jaksa enää edes muistella hyh.

Meilläpä on Otson kanssa pieni testi meneillään. Päästiin nimittäin ystäväni, kosmetiikkabloggaaja Kaisulin (Seamese Lipstick) testiryhmään kokeilemaan erilaisia rasvoja taistelussa vaippaihottumaa vastaan. Testissä on mukana muutamat muut vaippaikäiset äiteineen ja pointtina on testata viittä eri rasvaa "sokkona" ja lopussa saadaan sitten tietää mitä tuotteita ollaan käytetty. Ollaan nyt muutamat viikot testailtu rasvanäytteitä ja oma suosikki on jo löytynyt. Kirjoitan testin lopussa blogiin näistä arvostelun ja julkistan suosikkini. Hauskintahan tässä on se, että ollaan testin kautta löydetty tuote, joka tuntuisi parhaiten toimivan, sillon kun vaippa pistää pikku kannikat punoittamaan. Voispa kaikki valinnat oman kosmetiikkakulutuksen suhteen tehdä näin eri vaihtoehtoja samaan aikaan testaamalla!

Nämä söpöt testipurkit koko köörille on muuten sponsoroinut www.pakkaustukku.fi.

Ps. Herra testimies on oppinut kävelemään kävelykärryllä hirmusta kyytiä ja osoittelee pyytämällä kattolamppuja. En kestä että mun vauva huristaa kovaa kyytiä kohti taaperoikää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti