Sivut

8.2.2016

And the Winner is...

No nyt on blogiarvonnat arvottu ja voittajat selvillä. Moni tuntui kommenteista päätellen ymmärtäneen, että kaksi settiä menee samalle henkilölle, mutta ei, vaan voittajia on kaksi joista kumpikin saa itselleen heijastimen, avaimenperän ja nappisetin ja sitten vielä toisen nappisetin jollekin ihanalle ystävälle lahjaksi.

Ja nämä kaksi settiä ovat tällä erää voittaneet seuraavat kommentit:
Eli Briksu ja Birgit onnea tuhannesti, laittelen teille sähköpostia niin saadaan setit matkaan.
Lohdutuspalkinnot, eli Rakkautta ilmassa -ystävänpäiväkortit, voitti seuraavat kommentit:


Onnea myös teille, laittelen teillekin s-postit, niin saatte kortit, joko postiin ystävälle tai vaikka pikku tauluksi omalle seinälle.

Kiitos jälleen kerran ihan joka ikiselle ihanalle joka tähänkin arvontaan osallistui. Kiitos kiitos kiitos. Teitä varten täällä ollaan viisi vuotta näppistä nakuteltu. Huikea matka ja jatkukoon vaan!

Ja nyt kuulkaa, mulla tulee teille kevään aikana kerrottavaksi kaksi niin jännittävää isoa asiaa, etten malta edes odottaa. Toisen esittelen jo tällä viikolla ja toinen vartokoon vielä hetken. Pysykää ihmeessä kuulolla, tää tulee niin olemaan mahtava vuosi 2016!

Huomenna esittelyssä myös se paljon jo hehkutettu blogiyhteistyö!


2 kommenttia:

  1. Wautsi!! Vai pitäisiköhän sanoa BAUTSI :) kun tuo B oli nyt kovilla kertoimilla voitokas :) Nyt ei oikein kaunista säätä ole ystävänpäiväksi luvannut mutta ehkä posti pikkasen helpottaa :)) Ite en sitä kauhiasti jaksakkaan juhlia kun taas tällä viikolla on tuo sytoreissut edessä :) Mutta JIPII jokatapauksessa ja muksaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista