Sivut

17.8.2015

Onkos tullut Joulu näin kesän keskelle?

Jouluhan on jo ihan pian, joten nyt on hyvä aika esitellä teille yks jouluisa juttu eikö, heh.
Osallistuin nimittäin keväällä kuvittajille suunnattuun Postin joulupostimerkkikilpailuun. En sijoittunut vaan, ei haitanne kun "hävisin" tosi hienoille postimerkeille, joista toisen oli tehnyt kuvittaja idolini Sari Airola (merkit näet tästä). Vaikkei voittoa irronnut, niin olen kyllä erittäin tyytyväinen näihin omiinikin, kyllä näitä olisi kehdannut omiin joulukortteihin liimailla.

No ei ihan vielä alotella sentään jouluhommia vaan nautitaan kesästä kun sitä on vielä jäljellä. Mukavaa helleviikkoa kaikille!
 8 kommenttia:

 1. Nää sun merkit on ehkä hienoimmat ikinä! Oikeesti! Mä jo innostuin että tulis noin hienot joulumerkit mutta höh, ei sitten ei. Varsinkin tuo sininen on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten ihanasti sanottu <3 kiitos :D! Ehkä vielä jonain päivänä mun merkkejä nähdään postin valikoimassa. Se on yksi haave listan haaveista. Näistä vois tehdä sillä välin vaikka joulukortit.

   Poista
 2. Kivat merkit suunnittelit. Väriyhdistelmät ovat hienoja ja pirteitä. Hienoa että posti järjestää tällaisia kipailuja. Sari Airolan merkki on kyllä ihan superihana!

  VastaaPoista
 3. Mullaki oli joulu eilekun vein savikipolla riisipuuroa tytölle ja vanhan joululiinan kapaksi ompeluun..iha hienoja merkkejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joulutunnelmia keskellä kesää, mikäs sen mukavampaa hehe

   Poista
 4. ♥oi ihanuus! näitä olisi ilo liimailla jouluposteihin!

  VastaaPoista
 5. Ihania nämä sinunkin merkkisi! Tykkään tuosta petroolin väristä ylemmässä merkissä! Vektorikuvitukset näyttää omasta mielestä nyt juuri erittäin hyvältä! :)

  VastaaPoista