Sivut

7.9.2013

Manna askartelee

Pimeät illat ovat täällä ja taas nousi esiin sama aatos kun ennenkin: Kaikki kaupan perus heijastimet on TYLSIÄ ja hankalia irrottaa ja kiinnittää. Mä kun vaihdan takkia ja laukkua harvase päivä, niin heijastin usein on aina siinä kotona olevassa takissa tai laukussa ja eihän se sieltä mua näkyväksi tee hämärässä syysillassa.

Aloin miettimään tätä asiaa enemmänkin ja mieleeni putkahti tällainen klipsuajatus. Olin aiemmin elokuussa väsännyt tulevaa pikkuista varten tuttinauhoja ja siten mulla on työpöydällä pyörinyt näitä klipsukoita. Pohdin mitä muuta näistä voisi tehdä, ettei meillä kohta ole nurkissa toimettomana kymmeniä tuttinauhoja (nyt jo ylimääräisiä varmasti, oliskos lukijoissa halukkaita ostajia? hihi). Siitä se ajatus sitten lähti ja lopputulemana mulla on  täällä hyvä joukko söpöjä heijastimia näppärällä kiinnityksellä!

Näin pötsiä kasvatellen löysin tietysti tällekin käyttöä myös ihan vauva-arkeen: myös vaunuihin tarvitaan heijastin! Mikäs sen kivempi kun pistää tämä roikkumaan klipsillä oikeastaan mihin päin vaunua vaan, eikä tarvi neuloilla tehdä reikiä vaunukankaaseen. Hirmu näppärää! Siitä kun muksu kasvaa, niin heijastimen voi heittää kiini haalariin tai tarhareppuun.

Näitäkin tuli kerralla sen verran enemmän, niin huikkasin tästä eräässä fb ryhmässä eteenpäin ja heti lähti pari kotiutumaan uusiin koteihin  ♥. Mukavaa kun saa omilla kätösillään aikaseksi iloa.

Muistakaahan lukijat heittää ne heijastimet takkiin kiinni! Nyt on jo syyskuu vaikka ulkona onkin tällä hetkellä lähinnä kesähelle.
Hetihän näihin joku ihastui. Tässä ekat heijastimet paketissa lähdössä jo uusille omistajille.

Heijastinta  monen moista.
Tuttinauhoja on täällä myös tulevan varalle aherrettu ahkerasti. Kun itse tekee niin saa juuri sellaisen kun itse tahtoo.

24 kommenttia:

 1. Persoonallisia, kauniita heijastimia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Tommonen sopis mullekki kun kans tulee vaihdeltuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsa sun punaseen reppuun sopis punanen sydän <3 ;)!

   Poista
 3. Anonyymi7/9/13 12:34

  Aaah, nämä on niin mageita! Sirkushenkisiä söpöliinejä! Ja ihanat värit!


  amp

  VastaaPoista
 4. Ihania! Mulle sopis tähden mallinen heijastin, ostan het jos sellasen värkkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottamaar voin värkätä :)! Oliskos väritoivetta :D?

   Poista
  2. YES! Jotain mustaa/valkoista/harmaata, perus meikäläistä :)

   Poista
  3. Kuulostaa buenolta. Katotaa mitä syntyy :D! Pistän sulle sähköpostiin kuvaa että kelpuutatko kun askartelen sen.

   Poista
 5. Ihania heijastimia! Mistä olet noita klipsuja ostanut? Itse pitäisi kanssa saada enkä ole vielä ehtinyt etsimään.. jos pääsiskin näin helpolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klipsuja saa netistä ihan vaikka mistä, mutta kyseiset yksilöt on Punahilkka -nimisestä putiikista internetin ihmemaasta :).

   Poista
 6. Aivan mahtavia! Kyl mullekin kelpais :-) Otin Suomesta mukaan kourallisen niitä muovisia mut aina ne on kyllä väärässä takissa, niinkuin sanoit. Täällä ketään ei käytä heijastimia! Kauheeta.

  Noi tuttinauhat ovat parhaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassut belgialaiset :) no se on hyvä että sä näytät sielä mallia miten pimeyden maassa toimitaan :D!

   Poista
 7. I H A N I A noi tuttinauhat!! Harmi, kun ei oo enää tarvetta, oisin muuten heti laittanut tilauksen tulemaan :D Noh, ehkä jos joskus innostuu lisää lapsia hankkimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :)! Niin muistat sit kertoa hyvissä ajoin tänne ilouutisia ni Anna täti pistää askarrellen :D hehe

   Poista
 8. Hauskan ja tyylikkään näköisiä heijastimia! Jos heijastin on vielä hieman pidemmässä nauhassa, niin autoilijat huomaa sen aina paremmin (ajan viikoittain satoja kilometrejä ja jaksan aina paasata tästä, ei millään pahalla ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Se on totta että perus heijastin toimisi pitkällä nauhalla paremmin, koska sen koko pinta heijastaa, mutta näissä kun vaan tuo keskusta heijastaa toiselta puolelta, niin suosittelisin käyttöä esim takin selkään/ laukkuun/ reppuun kiinni niin näkyy takaa päin tuleville autoille. Ja tietenkin heijastimia olisi hyvä olla enemmän kuin yksi.

   Vaunuihin olen ajatellut kiinnittää tämän sinne kuomun taa vaunujen etuosaan.

   Poista
 9. Ompas suloisia tuttinauhoja ! :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kaisuli se on tietyn asian merkki kun alkaa tuttinauhat ihastuttamaan ;D

   Poista
 11. ihanat heijastimet! kiva idea nuo klipsut, joudun ehkä pöllimään sen ;) muutama heijastin pitäis tehdä itekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kiertämään <3. Pistähän blogiisi kuvaa lopputulemasta :)!

   Poista