Sivut

13.6.2012

Kun menit sijoiltasi onnesta....

Täällä ollaan kuulkaas oltu koko alku viikko niin saaketin reippaana, ettei riemulla rajaa. Viikonloppu meni niin hunningolla, että nyt on ollut pakko skarpata. Oon tehnyt töitä ja käynyt kahvaluulaamassa (meinas tulla kuolema) ja pumpissa. Sen verran kiirettä pitää töiden kanssa, etten vielä tänään tee teille festaripostausta tai ala purkamaan arvonnassa tulleita kysymyksiä. Pitää tehdä parit sivut taittohommia tässä vielä tämän illan aikana kuitenkin.

Tää on ollut kyllä kiva alkuviikko. Sain postissa Kissaämmän blogiarvonnassa voittamani tuotepaketin ja se on aivan ihana. Esittelen tuotteet myöhemmin, kuhan olen niitä vähän testannut <3. 
Maanantaina taas alkoi telkassa pyörimään Karavaanarien toinen tuotantokausi! Tästä en ehkä muuten intoilisi näin paljoo, mutta ohjelmassa suuressa roolissa oleva Camping Messilä on minun rakkan isukin leiris. Eli töllössä nähdään myös isukkia, avovaimoaan Päiviä ja kummisetääni Jussia! Ihan hassua katsella omaa isää telkasta.

Tänään sitten ollaankin jännitelty kun Jarkkis kävi hakkauttamassa hurjaan haukkariinsa aivan mahtavan tatuoinnin. Se on kerrassaan upea. Kyllä täytyy sanoa, että tuo Mustonen (Custom-X) on Lahen paras tatuoia, mitä tulee tällaisiin mustavalkoisiin leimoihin. Suosittelen oikein suuresti häntä. Jonot on kovat, mutta hyvää kannattaa odottaa. Jos haluaa ottaa leiman parin viikon sisään muutamalla kympillä ei kannata ottaa ollenkaan. Olen ottanut kaikki kolme omaa tatskaa mustosen puljussa ja täytyy sanoa, että himottaisi varata taas aika. Pistän kuvaa tuosta Jarkkiksen leimasta näytille sitten kun se on täysin parantunut.

Nyt kuitenkin parhaista uutisista parhain: meille tulee toinenkin kissa! Iiks tätä en malttaisi millään odotella. Heinäkuun alussa hän tänne meille tupsahtaapi (ihan pian!!). Tämä uusi pieni ystävä on myös Donsphynx, eli nakumaakaria tiedossa. Leon täyttää heinäkuun lopulla vuoden, niin nyt on senkin puolesta ihan hyvä hetki. Vähän jännittää nyt jo mitä tuo Leon tuumaa. Millasia kokemuksia teillä on kahden uroskissan toisiinsa totuttamisesta? Olen kuullut ettei se ole mitään helpointa, mutta onnistuu kyllä pikkuhiljaa totuttaen. Ihanata.

Vaan tämä hömppäilijä jatkaa nyt töitä, katselkaa työ mun ihanaa naamaani ja Jarkon pitkää ruhoa!
(Kyllä tarkkasilmäisimmät näkee, että se tatska on aivan valtava) Kyllä tää mäkin photobooth on sitten hauska homma! hehe



6 kommenttia:

  1. Hahaaaa, mikä kuva! Kivoja uutisia, toinen kisuli, ooo! Ja uusi tatska isännällä on magee!

    amp

    VastaaPoista
  2. Mulla on yksi tatska ja arvaapa vaan kuka sen on nakuttanut... Joten yhdyn täysin rinnoin näihin suosituksiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, millai tatska sulla on? Ootko esitellyt sitä blogissa?

      Poista
    2. Nyt pistitkin pahan... en oo tainnut nykyisessä blogissa esitellä ja vanha blogi on jo suljettu. :\ Mutta siis oikeasssa nilkassa on semmoinen n. kuuden sentin korkuinen ankh eli silmukkaristi. Mulle piti tulla myös udjat niskaan, oli aikakin varattu mutta arvaapa saiko Mustosen vaimo lapsen juuri sinä päivänä...

      Uutta aikaa en saanut koskaan varattua, kun menin törmäämään yhteen ihanaan insinööriin (joka suhtautuu tatskoihin vähän nihkeästi) ja tuli kaikkea muuta... :)

      Poista
    3. Hei mä oon kanssa miettinyt että ottaisin tuohon toiseen ranteeseen ankhin :D! Hauskaa. Mulla kun lukee hepreaa toisessa ranteessa. Pitääkin tehdä blogipostaus sitten omista ja tuon miehen tatskasta.

      Voi mua niin himottais varata nyt uus aika äksää jo. Ois suurempikin suunnitelma tohon käsivarteen.

      Mutta hei miesten takia ei saa jättää leimoja ottamatta :D hehe. Sanot sille insinöörille, et zot zot :)

      Poista