Sivut

6.3.2011

Hattuisa viikko!

Huh mikä viikko. Olen ollut täystyöllistetty lähes yötä päivää tällä viikolla työpajan tiimoilta, kuten aiemmin kerroinkin. Eikä kiireet oikeen lopu tähänkään, kun tunnin päästä pitäisi alkaa hilaamaan itseään  juna-asemalle ja sieltä kohti Haagia (Hollantiin) seuraavaan työpajaan, hehe. Tein nyt kuitenkin tähän väliin tällaisen pikapostauksen, ettei menisi ihan hiljaiseloksi blogin suhteen.
Eli tosiaan työpajassa tällä viikolla meidän piti tehdä tuollainen mustavalkoinen A6 kokoinen vihkonen itsestämme. Mun vihkosta tuli sitten lopulta 24 sivuinen tarina sukunimen vaihdosta, jonka suoritin kaksi vuotta sitten. Päätin kertoa tarinan hatun kautta. Meidän piti tehdä vihkosia 15 kappaletta, että saatiin sitten  viikon päätteeksi myös kaikkien muiden tarinat ihan omaksi. Tosi antoisa työpaja oli kyllä. Kertoisin mielelläni lisää, mutta nyt on niin kiirus, etten millään kerkiä. Pitää kuitenkin tarkastaa vielä noin viisi kertaa, että mukana on varmasti kaikki passista pyyhkeeseen. Lupaan laittaa tänne paremmalla ajalla enemmän kuvia aiheeseen liittyen.
  Hattuteema jatkuikin sitten viikonloppuna, kun päätin virkata itselleni Haagi-hatun. Eli keväisen pipon, jonka voin sitten vetää syvästi päähäni, kun hiukset on huonosti, enkä kerkiä puunaamaan itseäni tiukan aikataulun vuoksi. Odotan kyllä innolla mitä seuraava vajaa pari viikkoa tuo mukanaan. Varsinaisen projektin, Tales of the City lisäksi meille on järkätty myös paljon muuta ohjelmaa, kuten matka Amsterdamiin, mutta olen vielä kovin ulalla tästä kaikesta. Tarkempi ohjelma selvinnee tänään myöhemmin. Hostellissa pitäisi olla ilmainen netti, niin enköhän mie pääse teille tarinoimaan sieltä Haagistakin. Jos en niin sitten seuraava postaus tulee 19.3. Ihan todella outoa, että kun tulen seuraavan kerran kotia (joo tää huone rukka on jo ihan koti mulle), maaliskuu on jo melkein ohi ( ja mun lempi Antti ja Jarkkis saapuu tänne!!!) Mutta nyt heissuli vei ja hillallaa!

1 kommentti:

  1. Anonyymi6/3/11 22:22

    Ohohooo, mikä Haagi-hattu! Se on mainio! Mikäs nyt sitten on lähtiessä reissuun. Antoisaa työpajailua!

    amp

    VastaaPoista